reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Joanna suprer dzidzia ;D

A my dzis idziemy na szczepienie przeciw wsciekliznie...tylko jeszcze nie wiem kogo zaszczepic :p psa siebie czy małego ...mezusia nie ma bo moze jego tez by sie przydało :D

no to ja sie zegnam!!!!! mezulek chce posiedziec! dziewczyny z zamknietego wiedza gdzie dzis ide wiec trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!

kurde w morde jeża - porzadny kopnia w dupke wam się nalezy normalnie z 15 stron nadrabiałam i juz zapomniałam co napisać miałam ::) ::) ::)

Shady tez raz miałam taki dzień że z nerwów to głowa w sciane waliłam i guza se nabiłam :p :-[ :-[ :-[

Ale na dziecko nie złosciłam się tylko nie wiem sama na co a na dwa miesiace to bym nie zostawiła w zyciu na kilka godzin mi serce pęka a co dopiero na dwa mce :o :o :o :o :o

reklama
Macio usypia :D

A mi udało sie wgrac zdjecia. Zeby wgrac zdjecia musze wyłaczac internet bo u nas działaja tylko dwa usb i na dodatek wchodzic pod biurko na czworakach i od tyłu wkładac po cimku wtyczke. Obłed!
ale juz wklejam na zamknietym zdjecia :D

Do góry