reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Rany ale klikacie ::)
Noe też jest piskaczem i ikrzykaczem ..dziś pierwszy raz bulgotał i produkował przy tym chektolitry śliny :D
aż musiałam go brzebrać

reklama
Mija pisze:
Oj jak wam dobrze kobiyki ..ja znowu miałam syrene
Wstarczy mu jak przyjde do pokoju i się położe z nim do łóżka ..lub jak poprostu jestem z nim w pokoju
Wczoraj tyle razy sie wybudzał że poszłam z nim spać ...choć wcale mi się nie chciało

Teraz tezx syrena z pokoju...wystarczy że uchyle drzwi i mnie usłyszy i już spokuj, jak położe się obok niego to zaczyna mruczeć ::) i zasypia spowrotem

bo Nonek to mruczek ;D

chyba jedynym plusem mieszkania w bloku jest to że nie trzeba palić w piecu, chociaż kiedyś u moich świętej pamięci dziadków uwielbiałam siedzieć przy piecu i podkładać , albo przytulić sie zima do cieplutkiego pieca kaflowego

a ja juz slysze za uszami ze nie moge odejsc od tego kopa wiec musze zniknac dac moim pociechom jesc i poukladac ich lulu

Kunda pisze:
L4dY-bIrd pisze:
Kunda to juz jest tańszy wegiel ???
musimy tez kupic ::)

Nie wiem czy tanszy ale my zawsze kupujemy na wiosne i potem mamy spokój

no bo chyba na wiosne , albo wczesnym latem jest ten okres że wegiel jest tańszy .Bo normalnie jak kupowalismy rok temu na jesień to po 400 zł był ::) masakra

dobra to spadam jeszcze mam co nieco w domku do zrobienia
miłej nocki mamusie i żeby wam dzieciaczki ładnie dały w nocy pospać
to do ciebie nonek głównie ;)

Macio piszczy, warczy i pluje wydaje czasmi bardzo dziwne odgłosy dzisiaj stekał bo chciał aby mama zdjeła pieluche i była wielka radosc z gołej pupy ;D

Dacie wysłac czy nie!!!

reklama
Pycha pisze:
chyba jedynym plusem mieszkania w bloku jest to że nie trzeba palić w piecu, chociaż kiedyś u moich świętej pamięci dziadków uwielbiałam siedzieć przy piecu i podkładać , albo przytulić sie zima do cieplutkiego pieca kaflowego

no przerabane jest tak palic ..ale co zrobisz :( jak sie mieszka w kamieniczce ::) .A pozatym jest jeden wielki plus .Jak jest zima to tak sobie nachajcujesz ze my zawsze chodzimy w majtkach po domu :p

Do góry