reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u nas znowu wieje :(
Mam nadzieje ze jutro bedzie jakas lepsza pogoda bo umywilismy sie na grila

reklama
WSZYSTIM MAMUSIĄ DUZO WYTRWALOSCI ,ZDRÓWKA,MILOŚCI UŚMIECHU POCIECH I SWOJEGO NA KAZDY DZIONEK ŻYCIA,ZĄBKÓW BEZBOLEŚNIE WYCHODZĄCYCH,KROCZKÓW PIERWSZYCH RÓWNO STĄPAJĄCYCH A KAŻDY TRUD ŻYCIA NIECH USMIECHEM BĘDZIE NAGRADZANY

witajcie !!!
ja juz dostalam piekne laurki od mojego Mateuszka i Wiki(braciszek pomugl zrobic siostrze)dostalam piekny wiersz i serce z obietnicami i gotowe sniadanko i duzo caluskow( czyli sily na caly dzien) ach te moje kochane urwiski >:D :angel: >:D :angel:

widze ze nikogo niema??????
ale tez doczytalam sie ze nietylko ja mialam problem wczoraj rano z wejsciem na bb no a potem to obiadek i zakupu i pojechalismy odwiedzic tesciowa jak tam jej noga i zlecialo a wieczorkiem mielismy goscia i tak to leci ten nieublagalny czas :p
musze wczorajsze nadrobic

Witajcie!
Jestem u rodzicow- bo bylismy u okulisty z Jasiem , a odszpitala to tu calkiem blisko

Jasko ma zaczerwienione i spuchniete powieczki, mialm juz tego dosc i poszlam do specjalisty
Dala nam masc- ale sama nie wiem do konca od czego to- czy uczulenie czy prz4eslwietlone przez slonko oczka.
Podobno jakby bylo uczulenie to milaby oczka czerwone i ropiejace a tak nie jest- wiec jestem glupia , zobaczymy czy masc pomoze

A teras Jasiutek usnal wiec postanowilm troszke popisac- jak jest z kim, oczywiscie??

Czesc laseczki....powiedzcie mi ile trwa mniej wiecej oczywiscie sprzedanie czegokolwiek na Allegro??? bo juz 3 dzien a ja tego albumu nie sprzedalam, wiec jak nie sprzedam jestem winna Allegro 2,55 zaj... iscie co??? chyba sobie to Allegro odpuszcze.... :(

shady pisze:

Czesc laseczki....powiedzcie mi ile trwa mniej wiecej oczywiscie sprzedanie czegokolwiek na Allegro??? bo juz 3 dzien a ja tego albumu nie sprzedalam, wiec jak nie sprzedam jestem winna Allegro 2,55 zaj... iscie co??? chyba sobie to Allegro odpuszcze.... :(

oj a czemu tak duzo????????//

ja za aukcje place max 40 groszy :)

WITAJ SHADY JA NA ALLEGRO SPRZEDAJE WÓZEK JUZ OD DWÓCH TYGODNI I NARAZIE ŻADNEGO ODZEWU ZE STRONY KUPUJACYCH MOZE WCZESNIEJ SPRZEDAM Z INNYCH OGŁOSZEN PAPA :)

Joaska dlatego bo chcialam zeby bylo pogrubione w aukcjach i dupa salata.... a powiedz mi czy jak juz mina te 7 dni to moge raz jeszcze to samo wystawic??? i znowu bede placic tyle???

Syl1982wia 2 tygodnie???? o matko, niezle tym bardziej ze lajzy pobieraja sobie prowizje.....ehhhh...czyli tak naprawde dokalda sie do tego interesu jak nikt nic nie kupi :(

reklama
shady ale ja tem mam pogrubione, fotki powklejane i jakos place 40 gr. max. zaloze sie ze wklejasz duze zdjecia a tam sie placi za to, poza tym mozna zaladowac fotki przez np. tynipic i wkleic adres html i juz masz fotki za darmo........

Do góry