reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie niedzielni
pozno bo pozno ale lepej ze wogole:-p:-D:-D:-D
ale dzis zakrecona jestem
z rana zrobilam troszke kokrdek jeszcze 200 mi zostalo a jutro nowa dostawa:tak:
mala spi mlody z m graja w plejke:sorry::-D:-D:-D
tzn m gra z kompem a czarek ma drugi joystik i mysli ze to on gra:-D
i cieszy cie jak gola strzelaja:-D
ja mam narazie spokoj
a mloda od jakiegos czasu daje nam wieczorami popalic:sorry:
spac nie chce cały czas sie denrwuje ssie m a jak jej daje cyca to sie denerwuje i niby chce złapac a tak kreci glowa gwaltownie ze nie moze zlapac vyca a jak zlapie to znow sie zaczyna wsciekac i wypluwa i tak w kolo macieju:sorry:
nie płacze no czasem poplacze ale to z nerwów
no i nie wiadomo co jej jest:sorry:
poprostu chce sobie pomarudzic

wlsanie mlody przyniosl kasztany i kaze sobie robic koniki:sorry:

reklama
hej mamuski!!
ja tylko na chwilke.wrucilismy dopiero od mojej mamy i zaraz musze dzieci kąpac i niech ida sopac bo straszne marudy z nich dzisiaj.:sorry:pogoda dzis byla rewelacyjna sloneczko swiecilo i bylo cieplutko.:tak:oczywiscie spacerek w taka pogode to musowo musiał byc.:tak:
dobra uciekam kąpac te moje raczki.

dobranoc.:-)

patrysia-slodkie masz dzieciaczki.:tak:

ania-super ze chrzciny sie udały.
ty na podkarpaciu a my dalej nie mozemy sie spotkac????szkoda.:-(
zapraszam do mnie z iwonka i z dzieciakami.:tak:

beatka-fajnie ze imprezka sie udała.

agnes-biedna oliwka.
duzo zdrowka dla niej.

Witam i ja
Kurde,ostatnio jakos nie mam na nic czasu:szok:Zawsze troszke poczytam ale nie mam juz jak odpisywac:zawstydzona/y:
U nas ok,dzieciaki szaleja na calego:tak:Dominika od poietku bolala glowa i w sumie to pod wieczor w piatek i wczoraj mial goraczke ale dzisiaj jest juz oki:tak::tak::tak:
Dzisiaj bylam na cmentarzu umyc grob dziadkow a pozniej mialam siore na kawie i obiedzie:tak::tak::tak:Pozniej jeszcze krotki spacerek i tak zrobil sie wieczor:szok:Ja sie wykapalam i umylam wloski a mlodzi w tym czasie zrobili mi niezla rewolte:szok:

IWCIK,PATRYSIU
Spoznione ale jak najszczersze zyczonka z okazji rocznic slubu:tak::tak::tak:Jeszcze wielu,wielu tak szczesliwych latek Wam zycze:tak::tak::tak:

PATRYSIU
Gratki dla malej za raczkowanie:tak::tak::tak:Fotki oczywiscie cudne :-)A malutka to cala Ty:tak::tak:No jakby Cie zezarla normalnie:tak::tak::tak:

MH
Super ze u okulisty ok:tak::tak::tak:
No i trzymam kciuki za kardiologa:tak:Oczywiscie daj znac po wizycie:tak::tak:
Zakupki fajne,a dziewczynki jak Tobie porosly:tak::tak::tak:

AGNES
Zdrowka dla Oliwki:tak::tak:Bidulka,oby jej szybciutko minelo to cholerstwo:tak::tak::tak:

ANKA
Fajnie ze chrzciny udane:tak::tak::tak:
Nie bedziesz czasami wracala do domku przez WLKP?

U nas tez bylo dzisiaj troszke sloneczka ale niestety cholerny wiatr:no:Z tego co zapowiadali to przez 2 tyg u mnie ma byc w granicach 10 stopni,wiec nie tak tragicznie:tak::tak::tak:Byle tylko nie padalo:tak:

Sorki ale wiecej nie pamietam :zawstydzona/y:

A jeszcze AS-trzymam kciuki i czekam na wiadomosci:tak::tak::tak:Pozytywne oczywiscie

No i MALINKA ze swoja bombowa coreczka hehe:tak::tak:Teksty jak zwykle powalajace;-):-)Zdrowka dla malego
Moze w tym tyg uda mi sie cosik Tobie podeslac ale nie obiecuje bo jakos zagoniona ostatnio jestem

To znowu ja:-)
Piciu kąpie małą więc w końcu mam chwilkę dla siebie. Byłam u babci-oj o niebo lepiej już dziś wygladała. Młoda mniej się smarka, prawie nie kaszle, temp w normie, jutro jeszcze w domku a we wtorek jaka tak dalej pódzi edo przedszkola. Jutro pracuje od 6 do 18. Na czas naszego przejscia przyjdzie tesciowa zająć sie Witusią.
Pogoda dizś pięna, ale jakoś len nas ogarnął. Jak tylko młoda zasnęła po południu włączyliśmy kompa na film . Piotr zasnął na nim, ja ise wynudziłąm. Kicha.

Pati fajne te Twoje dzieciaczki:tak::tak::tak:

Hej gwiazdy:happy2:
no nie moge jestem pierwsza o tej godzinie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
troszku podczytałam wczoraj ale nie miałam siły odpisać miałam mega zapracowany weekend doczyszczanie casto co w rezultacie oznacza ostrą tyrkę bez chwili przerwy 25 godzin w weekend:-( w sobotę padłam jak dentka w niedzielę to samo dzieciaki zasnęły a ja razem z nimi około 21:szok: za to pełnia i się w nocy nie wyspałam bo budziłam się co chwilę :confused: i wstałam jakaś krzywa:baffled: jeszcze mam nerwa na Adama bo sobie wczoraj obejrzał bez naszej wiedzy horror i co??????????? bał się wstać siku i zlała się w łóżko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i mam robotę teraz no :angry::angry::angry::angry::angry::angry:
A obiecłam mojemu Piciowi że go pochwalę :tak::tak::tak::-D no więc mój kochany Pietruszkowy w weekend posprzątał kuchnię na błysk wszystko z szafek kuchennych powyciągał pomył wywalił co zbędne:tak:wyszorował piekrnik lodówkę no normaalnie mam święta w szafkach :-D:-D:-D:-D:-D
Lunka oj nie fajny ten czas kiedy sie tak mija w drzwiach wiem :-:)-(trzymajcie się kochani jakoś to przetrzymacie no nie :-)
MH buty superanckie gdzie ty takie wypatrzyłaś świetne :tak::tak::tak::tak: i czekamy na wieści od kardiologa :tak::tak:to dziś tak?????
Dowiklus z góry dziękuję kochana :-* i zazdroszczę tego że mogłaś iść na spacer bo u nas wczoraj cały dzień lało wiało i było ochydnie normalnie taki listopad:sorry2:
Anabubka jak po weselu????????chyba leczysz kaca skoro bak ciebie :-D:-D:-D:-D
Kamcia kochana ja się na rybach nie znam mimo że w domu zawsze było akwarium :zawstydzona/y: ale ładna rybka :-D:-D:-D i oby była w ciąży :tak::tak::tak:
Agnes czekamy na fotki Oliwki napewno się zmieniła :tak::tak::tak: a choroby :-:)-:)-(współczuję no ale niestety takie sa początki przedszkola :baffled::baffled::baffled:będzie dobrzea konkurencję pokonacie no bo kto jak nie wy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
taaaaa i tyle tylko zapamiętałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witojcie dziopki co tu takie pusteczki:confused::confused::confused:
m w pracy a ja z malucami niedlugo na spacerek trza sie jakis wybrac myslalam zeby z mala do lekarza jechac kurde znow m katar i mi prycha a chcialabym ja calkiem wyleczyc bo szczepienie ma 10:tak:
i tak sie zastanawiam tyle ze nie mam czym jechac:sorry2:
nie ma mnie kto wypchac:dry:

dziopy mam akie pytanie bo wiem ze matka moze sie zrzec macierzynskiego na rzecz ojca i wrocic do pracy:tak:
a nie wiecie jak to sie ma na kuroniowce:confused::confused:
bo jesli m ma miec taka slaba zime i dwa miesiace urlopu z czego jakis tydzien ma byc platny a reszta bezplatny to wole zeby macierzynski wzial:tak::tak:
tyle nie wiem czy na kuroniu tez mozna tak zrezygnowac

Malinak jak Twój tak sprzątał mógł i o mnie zahaczyć :-D fajnie że Ci tak super posprzątał :-) a co Adam za horror obejrzał?
Natali ja Ci w tym Kochana niestety nie pomogę :dry: jak dla mnie to czarna magia :tak:
Myszunia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Piotrusia!!!!!!!!!

Witam. Ja dopiero śniadanie skończyłam jeść :tak: Kuba się bawi, jeździ autami po talerzu :sorry2: ja dzisiaj nie mam siły, chyba nic nie będę robić oprócz obiadu i na zakupy muszę iść a nie chce mi się wychodzić :tak: no ale jak mus to mus, pójdę dzisiaj i będę miała z głowy :-) bo tych baletach coś mi w biodrze przeskoczyło i chodzę jak połamana :sorry2: starość nie radość :-p idę wypić herbatkę do końca i do sklepu się szykować :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry