reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurcze wszystkie na spacerki juz uciekły albo sie szykuja
a ja musze czekac az wstanie krolewicz ;) no chyba ze .....cos mi upadnie głosno no i niechcacy oczywiscie na podłoge,to wstanie wczesniej

reklama
brenda dzieki ;D , musze zreperować jeszcze koło od wózka przed spacerem ...bo mi odpada :mad: a na swojego chłopa nie moge liczyć :mad: więc ide bawić się w mechanika ::)

oj MIJA ja takie zeczy typu naprawa koła (choc mi nie wypada)zmiana kontaktu, naprawy domowe to moja specjalnosc wiec wcale nie prosze chłopa o pomoc :p

http://www.baby.com.pl/katalog.php?pwd[1]=%2F1%2F100790&sortuj=&grp=&start=&grupa_p=1&grupa_rek[1]=&aukcja=&pwd[1]=%2F1%2F100790%2F100805%2F138812
przegladałam stronke,kurna ale ceny co nie ktore to sa kosmos

Mija Noe jeszcze spi??? bo moj karaluszek juz sie obudzil  ;D ;D ;D dam mu jeszcze jesc przed wyjsciem i moge wychodzic...

wiecie co to za prezenciki z tej stronki
Przysyłają rysunki kolorowanki e-mailem do wydrukowanie :laugh: ::) ale się wkręciłam

reklama
ale macie fajnie ze mozecie razem polazic ... szkoda ze nie ma nikogo ode mnie :(

a pogoda u nas beznadziejna-raz slonce raz deszcz...ale cale szczescie glowa mnie juz nie boli ::) az dziwne ze przeszlo mi przy tych zmianach 8)

maly siusia na odleglosc ;D zostawie go chwilke bez pieluchy i od razu hihi
ide robic obiadek :)

Do góry