reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

my po spacerku, u nas duchota, więc pewnie wieczorkiem będzie padac

zaraz mała zje obiadek i jedziemy do mojej babci, bo wczoraj wyszła ze szpitala, a prawnuczke widziała tylko raz

reklama
moja bacbcia tez w szpitalu, dzisiaj bede dzwonic, bo z malym tam nie mozemy jechac,niestety...

u nas sloneczko wyszlo :) maly chce spac,ale przy cycu, a przetrzymam go, moze zasnie bez  ;)

zdjęcia na konkurs fajne, mi najbardziej się podoba 19 :)

Hej wizytatorka nie przyszła bo mieli jakas zorganizowana akcje bedzie w poniedziałek ale to nic zadzwonili do mnie ze swiadczeń rodzinnych i kazali przyjechac, bo złożyałm wniosek o podwyzszenie rodzinnego skoro wniosłam pozew o alimenty to nalezy mi sie podwójne napisałam tam ze od kwietnia wychowuje dziecko sama, a wiecie co oni powiedzieli ze mam oddac rodzinne z maja i kwietnia a jak nie to napisac nowe oswiadczenie ze dziecko wychowuje od czerwca no i tak zrobiłam ale rodzinnego juz nie dostane do czasu az bedzie wyrok!!!myśłałam ze padne tam zabrali mi 43 złote co za polityka!!!

Wiesz co Olka szkoda gadać normalnie...................................................

Cosik wybyłyście wszystkie dzisiaj i pewnie wieczorkiem się zejdziecie a mnie nie będzie buuuuuuuuu

więc do jutra, obowiązki wzywają :D

Olka21 przykro mi szkoda gadac jak te swinie kombinuja zabiora człowiekowi ostatni grosz chamstwo

my dopiero ze spacerku wrocilismy mały zjad troszke i teraz nawija jak opetany teraz zaczekamy do 20.30 wtedy kompu i butla pozadna na noc i lulu

My też po spacerku Noer kąpie sie z tata ale zaraz zmyklam dać cyca...może uda mi sie potem wpaść... choć wątpie :(

nikita000 to jak następnym razem sie będziemy zbierać na spacerek zabieramy i Ciebie :)

Shady zrobiła dziś na spacerku zdjątka ,może dziś wklei

Ide karmić terroryste

hej

przypadkeim dotarlam na wasze forum i dogrzebalam sie do watku amma siedzacych w domku - - jestem tez taka maa.
mam coreczke julcie ma 7,5 miesiaca.
mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona????

ale jestem ..wyrabaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaa....... normalnie padam .!!!

Dzisiaj moj synek mnie zakatował na smierc .W całym jego 7 miesiecznym zyciu tak mnie nie zmasakrował jak dziś ::)
Cos mi strzeliło w plecach i teraz mnie łupie jak stara babuleńke .
Chcem umrzec na chwile !

Nawet mi sie kolacji niechce robić i zjadłąm zlozone dwie kanapki z jakims suchym pasztetem z kota ::)

Olka szkoda gadac ..z tymi urzedami :( CZasami marne 43 złote jest dla kogoś az 43 złotymi :( szkoda że oni tego nierozumieją :mad:

Mija ale wy jesteście małpy jedne z Shady :mad: musicie sie tak szwendac bezemnie ? ! :mad:
A ta knajpka to jest daleko od ul. Magiera < na Zoliborzu oczywiscie ::) > Bo moj kuzynio z ciocia tam mieszka i jak będe w Wawie na wakacje to własne tam bede ::) .To co ..zabieżecie nas ze sobą tam ? :p

dziewczyny a niewiecie jak wyplenić z mojego podwórkowego klombiku z kwiatuszkami te rabane robaki " tramwaje" ??? mam ich dosyc i wypowiadam im wojne >:D >:D

Witaj zabka11 :) pewne że przyjmujemy cie z otwartymi ramionami :) Im nas wiecej tym lepiej .
Napisz nam cos o sobie , skąd jesteś , co robisz i wogole co tam słychać :p

reklama
Cześć zabka11 witamy :)

L4dY-bIrd nie daleko i z chęcią cie zabierzemy ;D a widziałaś stronke sjklepu i knajpki ?? magiczny co ;D my się zkochałyśmy w kawie late i ciastku marchwiowym,no i w zabawkach w sklepiku kupiłam Przemkowi ciupy,sobie znaczek z biedronką ...odrazu pomyślałam o tobie z ta biedroną ;D jest śliczna.
Niebawem kupie kalejdoskop i bębenek Noemu ;D
A ty już niebawem będziesz co za kilka dni ;D co??

Do góry