reklama
To ja teraz witam
Emi teraz mam nadzieje spi to mogę ciut napisać .
byłam dzis u mojej mamy na truskawkach pychaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,właściwie to ja zjadłam pół truskawy reszte Emi
wczoraj basen zaliczylismy a Emi jak prawdziwa kokietka :
zaczepiała ratownika machała do niego i uśmiechała sie z wzajemnością :laugh:
Emi teraz mam nadzieje spi to mogę ciut napisać .
byłam dzis u mojej mamy na truskawkach pychaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,właściwie to ja zjadłam pół truskawy reszte Emi
wczoraj basen zaliczylismy a Emi jak prawdziwa kokietka :
przykra sprawa mi sie przytrafiła
firma w której pracowałam padła i jeszcze tylko trzy miechy chyba ??? będę dostawac wychowawczy a potem koniecccccccccccc

może na kuronia mi sie uda bo nie mam z kim Emi zostawić ,a jak nie to do pracy rodacy koniec laby

firma w której pracowałam padła i jeszcze tylko trzy miechy chyba ??? będę dostawac wychowawczy a potem koniecccccccccccc
może na kuronia mi sie uda bo nie mam z kim Emi zostawić ,a jak nie to do pracy rodacy koniec laby
Hello!
I w koncu na kompie
tesciowa byla wiec nie wypadalo uruchamiac... choc ona sama czaly czas na komurce klikala 
Niby nic a jestem zmeczona...
A wiecie ze na TVP! leci "Dynastaia" cool
przypomnialy mi sie stare dobre czasy 
I w koncu na kompie
Niby nic a jestem zmeczona...
A wiecie ze na TVP! leci "Dynastaia" cool
Witam po dosc długiej przerwie bo prawie tygodniowej! Mam nadzieje ze jeszcze mnie pamietacie ;D do meza nie pojechałam, choc szczerze mówiac bardzo mi go brakuje. Moja nieobecnosc jest prozaiczna zepsuł mi sie komputer, a poniewaz od tego jest moj maz wiec...same rozumiecie...dobrze ze mam kochana kumpele która jest informatykiem i dzis przyjechał mni ratowac czyli naprawiac moje okno na swiat ;D nawet udała sie wszystkie dane uratowac, mam tylko odłaczony dvd, no i z netem meczylismy sie ponad 3 godz ale DZIAŁA!!!
Wiecie jak sie za wami steskniłam
Meza w domu niet wiec pogadac nie ma z kim, telewizja mnie nie pociagała kompa ni wiec nie miałam co robic wieczorami
co dwa dni byłam w bibliotece po ksiazeczki
ale juz jestem ;D
Wiecie jak sie za wami steskniłam
Pycha
mama Mai i Marty
ja ze Strzelec Kraj.
a my dziś cały dzień na spacerku, tylko raz wpadlismy do domciu na chwile zjeść obiadek
ale sobie spaliłam ramiona, kark i dekold
no Kunda wreszcie
a my dziś cały dzień na spacerku, tylko raz wpadlismy do domciu na chwile zjeść obiadek
ale sobie spaliłam ramiona, kark i dekold
no Kunda wreszcie
reklama
Podziel się: