reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laseczki....ide ponadrabiac co zescie naplodzily przez caly weekend......

Mordziulka jak boisz sie dentysty wez znieczulenie.....ja zawsze biore, bo tez mialam wrecz chorobliwy strach przed tym lekarzem....teraz chodze jak do sklepu po buleczki ;D ;D

reklama
Cześć kobitki
Ale pięknie ;D słonko świeci , upał na dupał :D

Powiedzcie mi czy jak już małego nie boli za uszkiem i ucho sie samo oczyściło z wydzieliny to znaczy że nie było to zapoalenie ucha...
Możliwe że trwało to tylko 1,5 dnia ???

Shady myślałam że po koncercie zniknełaś :) siedzisz w końcie ze słchawkami na uszach i wspominasz i już nigdy nie wpadniesz na forum ;)

COś mało czasu ostatnbio na siedzenie przed kompem

Mija hahahah nieeeeee co rpawda az plakac mi sie chce z podniecenia, i slucham sobie DM na kompie.....ale w weekend mnie nie bylo bo odsypialam a dwa to ze robilismy mlodemu kacik, burdel w domu tragiczny, teraz nawet siedze na kartonach z rzeczami spod lozka.....#$@$#%$#@ bleeee

mordziulka Jasio urodził sie 9 listopada i 9 miał 7-mio miesiecznice tylko niewiem co z tym suwaczkiem , jakaś lipa chyba :mad:

Mija ja niewiem czy uszkosamo sie czysci :( dryngnij do przychodni i niech ci jakaś pielegniara powie :p

U mnie remont .Na sonsiednim budynku przyłączonym do nas jedna sciana przekładają dachówki >:D >:D >:D >:D >:D i to własnie od strony gdzie jasio ma łożeczko :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

jeszcze mnie poinformowali pukajac w okienko że beda zbijac tynki możliwe że dzisija i od nowa tykować ta sciane !!! aaaaaaaaa zwariuje chyba >:D >:D >:D >:D >:D

No własni dzwonie do przychodni...ale tam mam taką lekarz ze az słabo mi sie robi jak pomysle ze mam do niej isc ::)

A z tym remontem to współczuje,łobuzy beda budzic Kierownika :(

L4dY-bIrd współczuję remontu, u nas przed 2 dni kopali jakieś rowy pod blokiem i tez miałam dość

a moja niunia zasnęła mi przy jedzeniu i niestety muszę poczekac ze spacerkiem, a szykowałam sie na zakupki, bo chciałam Mai kupić kapelusik

Mija a co to za wydzielina??? bo Maja czasem ma taka brązowawa i zastanawiałam sie dlaczego i w sumie teraz to trochę się przestraszyłam :(

no własnie nie wiem...myslałam ze to zapalenie ucha ??? ale chyba nie ???
ide na spacer i zajrze do przychodni ,wszystkiego sie dowiem

reklama
Czesć babeczki juz nie mam siły do was nie nadrabiam bo bym oszalała ;) :laugh: :laugh: :laugh:

A co dopiero bedzie jak wrócimy z wczasów ::) ::) ::) aż sie boję pomyśleć :p :p :p

MIja z uszka mu wycieka bo niedoczytałam chyba ???

Lady no tez współczuje remontu - ale za to jak fajnie bedzie potem :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry