reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

justus pisze:
bo i tak jeszcze wszystkie spicie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Nie wszystkie niestety.....
Jasko znowu wstal o 6 i poszed spac znowu-po prostu nie dosypia.
Teraz jem sniadanko, bo witaminki trzeba lyknac

A co do okien- moje tez brudne, ale mam to w nosie ( moze w sobote sie wezme)

No haaaallloooo wstawac!!

reklama
Witam witam!
My juz nie spimy od 6 ;D a wczoraj padlismy 0 20 :D
Macio nosi tylko czapeczki z daszkiem bo nie lubi słoneczka ;D body z krótkim rekawkiem i spodenki cienkie.

Dopiero mnie tu tydz nie było i z ledwoscia nadrobiłam zaległosci to teraz tez mnie nie bedzie jade jutro na długi wekend do Krakowa do rodziców, a oni nie maja jeszcze stałego łącza :mad:

Co do mycia okien to to był jeden porzytek z zepsutego kompa ;D z nudów pomyłam okna i wypucowałam mieszkanko, no prawie bo zosał mi ganek, ale co tam...

ide robic sniadanko...

witam z ranka pieknego zreszta!!!!!!
slonko wstalo wiaterek wieje (wiem bo mam flage za oknem i widze hihihi) poszlam wczoraj po zdjecia do justyny i qrcze zapomnialam wziasc plyte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fajnie nie a tak bardzo chcialam juz je miec!

WITAM I JA

Izabelka wspołczuje

MIJA no moj własnie soczki pije,i deserki zjada, wypije troche mleka i robi jezorkiem bleeeee,

u mnie tez dzisiaj cieplutko......a my na szczepienie idziemy (koszmar)

a moj synus jeszcze spi ;Dwstał o 7.30 zjad troszke i zasnał

ale faktycznie dziewczyny spia jeszcze..........cicho tu

ide wstawic pranie

a co do okien to moje tez sa juz troszke brudne.......ale mi sie nie chce myc jeszcze zaczekam

no u mnie juz sie pranko pierze hubert sie buja a mama pisze! zaraz zmykam robic pozadek w kuchni bo bomba chyba wybuchla!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale sie ciesze idziemy na basen nareszcie!!!!!!!!!!!! hura!!!!!!!!!! pogoda super wiec wozeczkiem! aha i idzie z nami malutka z jasiem! no i chcialam justyne namowic ale ona nie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-[

reklama
Hej piękna dzis pogodę mamy ja jadę zhttp://im.bobasy.pl/f/d/100117.jpg małym na wies do mojej babci niedaleko Bydgoszczy ma duże gospodarstwo blisko lasu i 3 stawy- taki agroturystyczny interes, jest tam bratowa mojej mamy w moim wieku-najlepsza kumpela siedziałysmy razem w ławce też ma synka Oskara skończył w kwietniu roczek- a tak w ogóle to jest wujkiem mojego Oliwierka :D :D
A ona też ma na imię Ola ;D ;D Od wtorku zaczynam prace, wiec musze wykorzystac czas
A niżej fotka naszych dzieciaczkow
http://im.bobasy.pl/f/d/100117.jpg

Do góry