reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Na prośbę administratora umieszczam informację o nowo powstałym wątku :

" to coś na zasadzie konkursu, tylko w innej formie:) "

Serdecznie zapraszam.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorkiem
Dzieciaki sie ładnie w urodziny swoich miskow,no to ja oczywiscie korzystam:tak::tak::tak:
Bylam z mlodymi i znajoma na miescie tak sobie połazic;-):-)Kupilam sobie kozaczki na korku takie juz bardziej wiosenne:tak::tak::tak::tak:Pozniej poszlismy do picollo na obiadek i wracalismy do domku:tak::tak::tak:
Az nie chce mi sie w to wierzyc ale moje dzieci byly meeega grzeczne:szok::tak:
Mam nadzieje ze to nie jest cisza przed burza:tak::tak::tak:
A dziewczynki jak ja przymierzalam buty staly przed lustrem i spiewaly koledy:szok::szok::szok::-D:-D

BEATA
Fajna focia:tak::tak:Widze ze Twoj synek ma podobne pomysly do moich dziewczynek;-):-)

MH
To zebranie Cie tak wymeczyło:confused:;-)

Zdrówka chorowitkom
Bartek zasnął o 19 to my zm poszliśmy do biedronki babcia z nim została:-)
kupiłam Bartkowi właśnie w biedronce rajstopki disneya za 7.99 zl takie cieńsze niestety były tylko jedne 80 więc mu kupiłam białe w niebieskie paski z myszką miki:-)A były takie fajne z bobem budowniczym ale za małe:wściekła/y:czasem w tej biedronce można znaleźć fajne rzeczy.Ja kolacyjke szykuje może sie jeszcze odezwe

Witam z rana :-)

Helena w domku, bo znowu kaszle :no: no ale ama nadieje, ze do poniedzialku wyprowadze ja na prosta :tak:

A mnie chyba przewiało :dry: szyja mnie boli okrutnie, smarowankao i szliczek pomagaja, wiec amam nadzieje ze przejdzie :tak:

A zebranie wczoraj wyjatkow meczące, rodzice się pokłucili :sorry2: masakra jakas :-D

Dowikla on czasami mnie zadziwia :tak: ostatnio wsadził tyłek do najmniejszej szuflady w domu :sorry2: a ona na prawdę mała :tak:
MH rodzice na zebraniu w przedszkolu się pokłócili? Ja myślałam że taki rzeczy zaczynają się dopiero w gimnazjum :tak:

Witam. A co tu znowu pustki :sorry2: u mnie dzisiaj pochmurno, zimno i na dodatek wieje wiatr :sorry2: więc chyba nici dzisiaj z wyjazdu do żar na lumpki :dry: ale to się jeszcze zobaczy :tak: my już po śniadanku, teraz dopiję ciepłą herbatkę i do kuchni trzeba wejść :tak: dobrze że mam pół obiadu ze wczoraj więc dzisiaj mało do roboty będzie :-) ale mi się spać chce, z miłą chęcią poszła bym się położyć i nie wstawała :-)

Witam :-):-):-)
Dzisiaj moje dziecię ma w przedszkolu bal karnawałowy i z racji tego obudziła się o godz.6.30 i już kazała szykować do przedszkola :szok::szok::szok: no i w podskokach z domu wychodziła - taka zadowolona ze założy suknię księżniczki :-D:-D:-D
A wieczorem do teściowej jedziemy więc znowu znikam na weekend
Beata no niezłe miejsce sobie Kubuś wynalazł :-D:-D:-D
MH a o co to pokłócili się rodzice :sorry2::sorry2:

Witam laseczki w piątek :happy:
Boszzzz u mnie wichura że głowe urywa aż mi sygnał na tv zanika :szok: do tego pada śnieg z deszczem no rozkosz normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wrrrr nie cierpie takiej pogody :no::no::no:
MH znam takie zebrania właśnie dlatego nie chodze do Adama na zebrania bo tam to norma że rodzice się kłócą ba nawet kiedys jeden ojciec się poderwał i do drugiego mówi "zamknij się bo ci za chwile przypier.....":szok::szok::szok::szok: więc wiem jak takie zebrania męczą :baffled::baffled::baffled: zdrówka dla Heleny :tak:
Beatko normalnie jak zobaczyłam fotke to na początku myślałm że to któryś ze szczypiorów Dowikli :-D:-D:-D nie no ma chłopak pomysły :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dowikluś moja Julka kolędy potrafiła latem na placu zabaw śpiewać :baffled::-) no i gratki dla super grzecznych księżniczek no i księciunia :-):-)
Anaconda wcale się Majeczce nie dziwię ja jak byłam dzieckiem i miałam wizję balu przebrania za księżniczkę to pół nocy nie spałam :-D:-D no to będzie pewnie najpiękniejszą księżniczką na balu :tak::tak::tak:
Aguśka bo te rajstopki w biedronce były naprawdę fajne fakt cieńsze ale ładne u nas też większość była 56-62 i 74-80 a 86-92 kila par :baffled::baffled: a ładne był te z bobem i koparką :tak::tak::tak::tak:a dziewczęce były cudne :tak::tak::tak:ale ja od zawsze twierdzę że dla dziewczynek jest więcej ładnych ubrań :baffled::baffled:ja nawet jak pójdę do lumpka to Julce awsze coś fajnego znajdę a chłopakom nie koniecznie :baffled::baffled::baffled: a mój synuś Adam zażyczył sobie na urodziny jakieś fajne dżinsy i nową bluzę z kapturem:baffled::baffled::baffled: boszzz on tylko bluzy z kapturem nosi:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam i ja
U nas tez pogoda fatalna:no::no::no:Dokladnie taka jak u Ciebie MALINUS:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:A ja bede musiala wyskoczyc z moja ferajna do osiedlowego sklepiku:rofl2:Masakrejszyn:no::no::no:
MALINUS
Adam to ma wiek ze bluzy tylko z kapturem i kaptur zawsze i wszedzie na glowie pewnie:tak:

MH
To wspolczuje tego zebrania:no:
U nas w przedszkolu na zebraniach wszyscy rodzice sie zawsze ze soba zgadzaja poki co:tak::tak::tak:
U Dominika wywizuja sie czesto dyskusje,ale na razie obylo sie bez kłotni:tak::tak::tak:

Do góry