reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

WITAM

wrrr ale ja sie dzis nie wyspałam:( mały o 5.00 wstał bo mu sie dyskutowac chciało i tak 40min wkoncu zasnał ale 7.15 znowu pobudka i dalej dyskusja zjad całe 90 mleka pobawił sie i teraz spi znow :p

a ja juz nie zasne,wypiłam sobie kawke i zjadłam czekolade a coooo!!

reklama
Mi też się nie chce zrobić śniadanka, dlatego siedzę przed kompem i klikam z wami, a w brzuchu mi burczy że chyba Majkę obudzę :laugh: :laugh: :laugh:

Izabelka ja kocham słodycze i nie patrze ile ich zjadam,,pochłaniam wszystkie jakie sa pod reka

ostatnio na dworzu kupiłam sobie słoik kremu snickers i jadłam go łyzeczka  ;D ale baby patrzały na mnie dziwnie :p

znajac zycie to sniadanie zjem dopiero o 13,tak jak codziennie

jejciu jaka jestem dzis leniwa,czuje sie tak jak by słon po mnie przebiegł :p

dobre Brenda...
maż wczoraj patrzyla na mnie dziwnie i w koncu nie wytrzymal i sie zapytal czy czasem w ciazy nie jestem :p

moi znajomi to juz sie przyzwyczaili do tego ze słodkie mam zawsze przy sobie

a maz to sam mi kupuje albo jak ide do sklepu to mowi ze mam sobie czekolade kupic ,bo bede marudzic ze zapomniałam :p

chyba sie połoze i poleze dopuki gnida spi
wiec zajrze pozniej papapapapski

reklama
Ja w ciąży wcinałam tyle słodkości, że mi cukier podskoczył i lekarz zakazał mi je jeść, ale i tak jadłam bo nie mogłam wytrzymać :D :D :D

Do góry