reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
anaconda27 pisze:
Chyba pójdę jutro dla świętego spokoju do pediatry, może mi coś przepisze, chyba że całkiem jej minie ta gorączka
Przepraszam ze sie wtrace ale na moje to powinnas pójsc juz dzisiaj a niepotrzebnie przekładać z dnia na dzien, bo moze bedzie lepiej to nie jest dobre podejscie moze to nie zeby a jakas infekcja

witam z wieczorka
muj mały własnie zasypi

szczepienia wrrrr naszczescie mamy poł roku spokoju,bo mały tragedia- nie goraczkował, ale strasznie płakał podczas i po szczepieniu

anaconda a czemu nie chciałas kapac małej???? bo ja wiem ze na goraczke to najlepsza kapiel ale woda musi byc chłodniejsza od tem o 2 stopnie

no muj juz sie wyspał teraz lezy na brzuchu i sobie gada i pluje :laugh:,a przez cały dzien to moze pospał z godz-ja sie smieje ze to dziecko jest nie zniszczalne i zastanawiam sie z kad w nim tyle energii :p

reklama
anaconda a nie probowałas jej w dzin zbic goraczki poprzez kapiel

bo z tego co mi pediatra mowiła to dzieci tez sie kapie jak sa chore

moje dziecko jest robokopem teraz lezy na brzuchu i patrzy przez szczebelki co robie a jak sie odezwe do niego to sie chowa w poduszke

Do góry