reklama
anaconda27
styczniówka2006
Moja Majka jak narazie szczepionki znosi dobrze, zobaczymy co będzie dalej
Przepraszam ze sie wtrace ale na moje to powinnas pójsc juz dzisiaj a niepotrzebnie przekładać z dnia na dzien, bo moze bedzie lepiej to nie jest dobre podejscie moze to nie zeby a jakas infekcjaanaconda27 pisze:Chyba pójdę jutro dla świętego spokoju do pediatry, może mi coś przepisze, chyba że całkiem jej minie ta gorączka
anaconda27
styczniówka2006
Ale jak pisałam wyżej poza tym zachowuje się zupełnie normalnie, i się bawi, i się śmieje, a teraz poszła sobie normalnie spać
anaconda27
styczniówka2006
Ale chyba dzisiaj jej nie będę kąpać, żeby jej się jeszcze bardziej nie pogorszyło
witam z wieczorka
muj mały własnie zasypi
szczepienia wrrrr naszczescie mamy poł roku spokoju,bo mały tragedia- nie goraczkował, ale strasznie płakał podczas i po szczepieniu
anaconda a czemu nie chciałas kapac małej???? bo ja wiem ze na goraczke to najlepsza kapiel ale woda musi byc chłodniejsza od tem o 2 stopnie
muj mały własnie zasypi
szczepienia wrrrr naszczescie mamy poł roku spokoju,bo mały tragedia- nie goraczkował, ale strasznie płakał podczas i po szczepieniu
anaconda a czemu nie chciałas kapac małej???? bo ja wiem ze na goraczke to najlepsza kapiel ale woda musi byc chłodniejsza od tem o 2 stopnie
anaconda27
styczniówka2006
No bałam się ją wykąpać żeby jeszcze gorzej nie było, a teraz to już zapóźno bo mała śpi
anaconda27
styczniówka2006
Zapewne po mamusi ;D ;D ;D
reklama
anaconda a nie probowałas jej w dzin zbic goraczki poprzez kapiel
bo z tego co mi pediatra mowiła to dzieci tez sie kapie jak sa chore
moje dziecko jest robokopem teraz lezy na brzuchu i patrzy przez szczebelki co robie a jak sie odezwe do niego to sie chowa w poduszke
bo z tego co mi pediatra mowiła to dzieci tez sie kapie jak sa chore
moje dziecko jest robokopem teraz lezy na brzuchu i patrzy przez szczebelki co robie a jak sie odezwe do niego to sie chowa w poduszke
Podziel się: