reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A tak zmieniajac troche temat to musze to komus powiedziec i zapytac czy tez tak macie jak ja ze z dnia na dzien co raz bardziej i bardziej kocham swoje dziecko !!! Kazde nowe niby slowko i ten piekny usmiech radosny i te minki i wogole wszystko! Nigdy wczesniej nie znalam takiego uczucia i nie wiedzialam ze mozna az tak kogos kochac! Wszyscy inni i nawet moj luby tez zeszli nna drugi plan :p Chce miec jeszcze jedno dziecko ale sie boje ze to juz nie bedzie to samo? Choc podobno tak nie jest! Nie wyobrazam sobie zycia bez mojej coreczki !!! Ale dobra starczy juz tych wyznan ide spac i zycze wszystkim dobrej nocy!!! ;) ;) ;) ;) ;)

iwonka to calkiem normalne chyba kazda kochajca matka tak ma ja rowniez sobie nie wyorazam juz innego zycia niz te z Klaudia
my planujemy drugie dziecko ale za jakies 3-4 latka niech sie babel odchowa:))))
ide spac dzidzia ululana po nbocnym karmieniu

Dziewczynki czy wasze pociechy tez tak sie wiercily na lozeczku
bo moja jak zacznie to konczy w poprzek z nozkami miedzy szczeblekami
boje sie ze cosik sobie zrobi ???

a macica robi furore :D

Nikita u nas to standard.......nozki miedzy szczebelkami, walenie glowa w nie przez sen i przemieszczanie sie setke razy w ciagu snu aaaaaa i zapomnialabym o najwazniejszym - spanie z dupka w gforze

reklama
Do góry