reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witaj Irlandja milo ze dolaczasz!!! :laugh:

my juz po popoludniowej drzemce krotszej niz zwykle i teraz sie wybieramy na spacerek dopiero albo nareszcie bo teraz daje sie dopiero chyba wyjsc na powietrze..........

do wieczorka papatki

reklama
witam dziewczynki
Irlandia witam w naszych skromnych progach :D mam nadziej ze wszystko bedzie w pozadku

A Klaudia jeszcze nie przekreca sie z pleckow na brzuszek odwrotnie czasem jej si ezadzy
ale za to po łózeczku lawiruje :D :D

a my po wizycie u ortopedy wszystko w najlepzrym pozadku rozwijamy sie bardddzooo dobrze :D :D

A my w poniedziałek do ortopedy i dla nas to jest bardzo ważny dzień, bo się okarze czy Majce ustąpiła dysplazja czy nie, trzymajcie za nas kciuki, żeby wszystko było w porządku. A teraz ten mały świrusek dobiera się przez bluzkę do moich cycolków, ostatnio ciągle by się do nich przytulała, najlepiej to jakbym chodziła do pasa nago, wtedy by miała do nich dostęp 24godz na dobę

Czesc wszystkie mamy!
A ja sie musze pochwalic ze moja corka dzis pierwszy raz zrobila i powiedziala Pa Pa!!! :) Bardzo jestem z tego powodu szczesliwa to tak fajnie wyglada bo pozniej caly czas to robila! A co do stosunkow miedzy tata i naszym szkrabem to posiedza razem sami gora 15 minut chyba ze ma mnie na widoku bo inaczej to klaps.Zaraz jest placz i czsami wolanie mamamamama.A jak ktos ja wezmie na rece to oczywiscie musze ja tez byc w poblizu i zawsze moje dziecko sie na mnie patrzy co ja na to powiem ;)

Czesc dziewczynki my jak wrociłysmy po wieczornym sapcerku to caly czas spimy dzieki bogu :D :D
i bylysmy u mojej kumpeli zrobilam im zdjecie telefonem i oto nasz babel z dnia dzisjeszego :D u kolezank na raczka

iwonka2006 pisze:
Czesc wszystkie mamy!
A ja sie musze pochwalic ze moja corka dzis pierwszy raz zrobila i powiedziala Pa Pa!!!  :) Bardzo jestem z tego powodu szczesliwa to tak fajnie wyglada bo pozniej caly czas to robila! A co do stosunkow miedzy tata i naszym szkrabem to posiedza razem sami gora 15 minut chyba ze ma mnie na widoku bo inaczej to klaps.Zaraz jest placz i czsami wolanie mamamamama.A jak ktos ja wezmie na rece to oczywiscie musze ja tez byc w poblizu i zawsze moje dziecko sie na mnie patrzy co ja na to powiem ;)

no to u mnie tak nie jest.....Alan od malego zostaje z tata, dziadkiem, kumpela moja i nie ma najmniejszego problemu, nigdy za mna nie plakal, i cieszy mnie to, bo tego sie balam, ze nie bede mogla sie ruszyc bo bedzie wycie...

a aj zapomnial wkleic to zdjecie ale pierdola zemnie :D

Załączniki

• DSC00027.JPG
    DSC00027.JPG
    27,5 KB · Wyświetleń: 94
shady a najciekawsze jest to ze czy ktos z rodziny ze znajomych cznawet obcy ludzie jak ida na ulicy to ona wyciaga rece i zaczepia sama innych smiejac sie czy lapiac za nogi ale jak tylko ktos chce ja wziasc na rece to odrazu mian powazna sie robi...

iwonka2006 pisze:
shady a najciekawsze jest to ze czy ktos z rodziny ze znajomych cznawet obcy ludzie jak ida na ulicy to ona wyciaga rece i zaczepia sama innych smiejac sie czy lapiac za nogi ale jak tylko ktos chce ja wziasc na rece to odrazu mian powazna sie robi...

;D ;D Alan ma to samo...najpierw powazna minka, glebokie myslenie poprzez zmarszczenie czola, po czym albo dalej minka powazna albo umiech od ucha do ucha, przewaznie jest to drugie- cyganskie dziecki :)) oby mu tak zostalo

reklama
Ale moja potrafi sie tez wstydzic ;) Jak ktos sie do niej odezwie inny niz mama czy tata to myk odkreca glowke na bok i przytula sie do oparcia wozka przy tym sie smiejac ::)

Do góry