reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobrej nocy życzę, bo ja już zmykam do łóżeczka, Majeczka już śpi, więc i ja może zrobię to samo. U nas deszczu ani burzy nie było, ale teraz czuję trochę wiaterek, zrobiłam mały przeciąg, więc może trochę powietrze w domu się zmieni :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
hej mamusie:)
szkoda że wieczorem nie mam dostepu do neta,bo wtedy jestescie :(
my juz na nogach, nocka nie przespana znowu :(
coraz ciezej mi wstawac...a co bedzie jak pojde do pracy ??? nie wyobrazam sobie!

Witajcie Dziewczynki!!!
i juz jets goraco
Kaludia bawi sie slonikiem tzn slonia traba jest w buzi :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Izabelka dasz rade ja siepie od 0:00 do 5 rano i jakos mi sie tak zegar wewnetrzny ulozyl ze sie sam juz budze przed Kaludia

witajcie z ranka ,slonecznego i znow goracego????

DESZCZU GDZIE TY JESTES ??NIECHOWAJ SIE MAM POKARZ SIE I POPADAJ!!!

Wczoraj juz grzmiala i bylo dosc pochmurno i nawet myslalam ze nareszcze bedzie padac .....a ...tu.... gucio nie padalo.......wszystko przeszlo bokie czy juz sama niewiem.....

ja znowu ze wstawaniem to mam tak ze im puzniej wstaje tym gozej sie  czyje ,dziwne ale jakos tak mam nawet jak pujde puzno spac to i tak sie budze kolo 6 albo nawet wczesniej i w sumie jak teraz  tak goraco to wole wczesniej wstac i to co mam zrobic robie jeszcze jak dzieci spia i jak jest chlodnie ...a potem laba ..,spacer, albo kawa gdzies na chaupkach....

reklama
Do góry