reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

polski zdany na 60 % -nie jest źle ;-):-):-)

As GRATULUJĘ!!!!
A do nas burza zmierza, a ja w domu sama z Amelką. :baffled:Nienawidzę burz.:no:
Za czasów dzieciństwa babcia nastraszyła nas, że włosy ściągają pioruny.:eek: Mama zniosła pranie ze dworu , to my inteligentne załorzyłyśmy sobie z siostra majtki na głowę i tak przesiedziałyśmy całą trwającą burze , aż do rana. :sorry2:
Lecę szukać jakiś gaci.:ninja2:

P.S. Coś mi się obiło o uszy , że wczoraj , czy dziś o 18 miał nastąpić koniec świata? :eek::confused:
Ale gdzieś walnęło.:hmm::hmm::hmm:

reklama
Witam.

Popodczytywałam was wczoraj trochę ale i tak minie troszkę czasu nim bede dokładnie zorientowana na waszym wątku:-)

Aguska2017 to chyba nie jest tak ze można mieć tylko 3 suwaczki bo na watkach mam wielodzietnych dziewczyny mają nawet po 6 suwaczków:tak:
Gimpelka wiem o czym mówisz z tymi pozami w łóżeczku - Hania też mi się obraca na brzuszek przy każdej możliwej okazji :-D Czasem gdzieś reka utknie i do konca się przewrócić nie moze...

Fanta ja również trzymam zaciśnięte &&&&&&& :)

Lena jak się ma Gaja?? Dalej bezgorączkowo?? Zdrówka dla niej!!!

Natalia_lila fajnie że u ciebie nie jest w domku tak gorąco. My mieszkamy w domku jednorodzinnym razem z teściami. Tzn oni na dole my na górze. mamy osobne wejscia do domku. MY na poddaszu w takie ciepłe dni mamy około 35 stopni przy pootwieranych oknach.
Gimpelka Hania w samym body na ramiączkach dzisiaj cały dzień...

Qrcze byłam z malutką na szczepieniu dzisiaj ale nie zaszczepili mi jej. Od paru dni walczymy z pleśniawkami (Michał brudnymi rączkami wtykał jej smoczek - niestety niedopilnowałam :( ) Macie jakies sprawdzone sposoby na pleśniawki?? Nie miałam tego kłopotu ani z Kasią ani z Michałkiem. Wypisała mi Nystatynę dzisiaj ale zastanawiam się czy są jakieś sprawdzone domowe sposoby????

Serdecznie pozdrawiam wszystkie mamy!!
Tak dalej bezgoraczkowo a po południu pojawiły się chrostki czyli trzydniówka;)
Na pleśniawki Aphtin jest bardzo dobry 1,80 w aptece
polski zdany na 60 % -nie jest źle ;-):-):-)

GRATULACJE KOCHANA:)Oby do przodu:)

justa ja też nienawidzę burzy a co do końca świata to jutro o 18 ja słyszałam a co zabawne jutro mój mąż ma urodziny i sie śmiał że dlatego koniec świata:-D
bartu śpi ja zaraz będę jeść kolacje potem kąpanko i do łóżeczka;-)
ewuniaf no właśnie Lena mi przypomniała nazwe Aphtin my smarowalismy odrobinę na smoczek;-)i to pomogło z zalecenia lekarza oczywiście;-)
Lena to dobrze że to tylko trzydniówka:tak:mój Bartek był bardzo wysypany i to przez prawie 3 dni
miłego wieczorku

justa ja też nienawidzę burzy a co do końca świata to jutro o 18 ja słyszałam a co zabawne jutro mój mąż ma urodziny i sie śmiał że dlatego koniec świata:-D
bartu śpi ja zaraz będę jeść kolacje potem kąpanko i do łóżeczka;-)
ewuniaf no właśnie Lena mi przypomniała nazwe Aphtin my smarowalismy odrobinę na smoczek;-)i to pomogło z zalecenia lekarza oczywiście;-)
Lena to dobrze że to tylko trzydniówka:tak:mój Bartek był bardzo wysypany i to przez prawie 3 dni
miłego wieczorku

Dobrze ze juz opusciła nas goraczka;)
Ale tutaj cisza;)

Witam w sobotę:-)
pogoda taka sobie słoneczka brak niestety i chyba będzie padać ale zobaczymy
Bartuś sie bawi wstał dziś o 6:-) czyli sobie przestawił i śpi prawie o godzine dłużej zawsze coś:-)
teraz sie bawi jeszcze troche pewnie będzie chciał spać
A jeśli chodzi o noc to mały o 23 wstał i nie chciał spać lulałam go chyba pół godziny na rękach zasypiał a jak go tylko odłożyłam do łóżeczka to sie budził wkońcu sie wkurzylam położyłam sie do łóżka i uznałam że jak nie chce spać to trudno i wiecie co?chwilke pomarudził po czym zaraz sie położył i zasnał:-)

Witam ja tylko na chwilkę
dziś ustny z angielskiego.
Zdajemy od 14.
Usilnie się prosi o trzymanie kciuków :tak:;-):-):-)
Z angielskiego marzę tylko o zaliczeniu czyli 30 % do szczęścia mi potrzeba ;-):-):-)

Witajcie my juz po zakupach z mezulkiem:)
AS trzymamy kciuki:)
ja juz obiadek naszykowany mam;)
Mojej Gai przestawiły sie godz i nie wstaje o 6 tylko o 8;)

lena zazdroszcze spania do 8;-)
ja oczywiście czekam na mojego mężulka jeszcze z pracy nie wrócił bo jak zwykle musiał troche zostać dłużej
Bartek siedzi teraz z dziadkami i wcina ziemniaczki:-)
ale u nas dziś wieje ale nie jest jako bardzo zimno
gdzie wy kobiety sie podziewacie?
miłego dnia

reklama
My już jesteśmy po obiadku. Diana siedzi i ogląda książeczki. Ja sprzątnęłam pół chałupy. Dziś przyjeżdżają do nas teście, a jutro moi rodzice. Nie wiem, chyba jakaś kontrol normalnie...

Do góry