reklama
nikita000
AGATKA
wlasnie zamiezalam tak zrobic z tym pismem i nawet do kuri pojde
a robert wezmie zdjecie z papiezem naszym bo jak byl papiez w polsce to Robert 4 razy go ochranial
a co
a robert wezmie zdjecie z papiezem naszym bo jak byl papiez w polsce to Robert 4 razy go ochranial
a co
nikita000
AGATKA
a po ile chodza nianie 
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
witam ponownie
IZABELKA na co zwracasz głownie uwage wybierajac nianie bo mnie to tez niedlugo czeka
IZABELKA na co zwracasz głownie uwage wybierajac nianie bo mnie to tez niedlugo czeka
Izabelka
Oski i Wercia
przede wszystkim jakie jest 1 wrazenie - stosunek do dziecka- czy wezmie na rece, zagada, pobawi sie; jak maly zareaguje; czy ma doswiadczenie- na slowo- przeciez i tak wyjdzie w praniu; czy mozna np. w weekend ja poprosic; albo jak cos wypadnie; czy nie ma problemow z wyjsciem na spacerek- rozni ludzie sa; czy zna sie na pielegnacji- przyjdzie emerytka co swoje odchowala i mysli ze tetrowe sa i nic sie nie posunelo itp. co tam jescze...czy w ogole przejawia zainteresowanie malym- pyta o jedzonko, czy choprowal, czym sie bawi itp; czy umyje rece po przyjsciu!!!
to nie jest łatwa sprawa niestety
boję się strasznie.... że wybiorę źle i Oskarek na tym ucierpi 
ale trzeba być dobrej myśli
jutro przychodzi następna do golenia ;D
to nie jest łatwa sprawa niestety
ale trzeba być dobrej myśli
jutro przychodzi następna do golenia ;D
Cześć. Mój kochany mąż przekonał się na własnej skórze co to znaczy zostać w domu z 6m-cznym dzieckiem. Do tego czasu jak mąz wracał z pracy d domu to nasz syn był aniołkiem cieszył się, że tatuś wrócił i nie miał swoich humorów. Wystarczyło, że tatuś został z synkiem na dłużej niż 2 dni (do dwóch dni syn jest przyzwyczajony, sobota i niedziela, jeszcze jest aniołkiem), młody zaczął się przyzwyczajć do bycia z tatą i już zaczął pokazywać różki. Tatuś szkułapomocy u babci, nie wytrzymał z nim 2 dwóch tygodni i na końcu powiedział, że jak ma być sam z małym to żadnej roboty nie może zrobić. Trzeba ojców częściej zostawiać sam na sam z dzieckiem i do tego dorzucać zwykle obowiązki domowe.
reklama
Podziel się: