reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Byla jedna pani- okazala sie polozna, mile wrazenie zrobila na mnie; od razu zabawiala malego, wziela na rece; cena tez oki; zobaczymy;
o 16 przychodzi druga ;D
Oskar tamta polubil ;)

fajna pogoda, nie jest duszno uffffff

przede wszystkim jakie jest 1 wrazenie - stosunek do dziecka- czy wezmie na rece, zagada, pobawi sie; jak maly zareaguje; czy ma doswiadczenie- na slowo- przeciez i tak wyjdzie w praniu; czy mozna np. w weekend ja poprosic; albo jak cos wypadnie; czy nie ma problemow z wyjsciem na spacerek- rozni ludzie sa; czy zna sie na pielegnacji- przyjdzie emerytka co swoje odchowala i mysli ze tetrowe sa i nic sie nie posunelo itp. co tam jescze...czy w ogole przejawia zainteresowanie malym- pyta o jedzonko, czy choprowal, czym sie bawi itp; czy umyje rece po przyjsciu!!!
to nie jest łatwa sprawa niestety :( boję się strasznie.... że wybiorę źle i Oskarek na tym ucierpi :(
ale trzeba być dobrej myśli :)
jutro przychodzi następna do golenia ;D

Cześć. Mój kochany mąż przekonał się na własnej skórze co to znaczy zostać w domu z 6m-cznym dzieckiem. Do tego czasu jak mąz wracał z pracy d domu to nasz syn był aniołkiem cieszył się, że tatuś wrócił i nie miał swoich humorów. Wystarczyło, że tatuś został z synkiem na dłużej niż 2 dni (do dwóch dni syn jest przyzwyczajony, sobota i niedziela, jeszcze jest aniołkiem), młody zaczął się przyzwyczajć do bycia z tatą i już zaczął pokazywać różki. Tatuś szkułapomocy u babci, nie wytrzymał z nim 2 dwóch tygodni i na końcu powiedział, że jak ma być sam z małym to żadnej roboty nie może zrobić. Trzeba ojców częściej zostawiać sam na sam z dzieckiem i do tego dorzucać zwykle obowiązki domowe.

reklama
Do góry