reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzien dobry bardzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!

my juz czesciowo po sniadanku,moja Toska juz butelache wypila ,ja kawusie teraz pije,moze sie ktos dolaczy????

i wlasnie mysle czy wybrac sie na targ czy nie jakos poszlabym i niebardzo mi sie chce a potem jeszcze do ops po rodzinne i wlasnie niewiem co robic .....musze jeszcze pomyslec chyba sie jeszcze dobrze nieobudzilam ..........

ja przd śniadaniem próbuje ściągnąć wszelki material z wozka i go wyprac ale ciezko idzie czy wasze wozki tez sa takie opancernowane???

my czesto gdzie sjezdzimy i w tym bagazniku strasznie sie ubrudził a ze dzis w nocy jedziemy w góry chcialam zeby byl czysty noi masz udreką normalnie ide dalej z nim walczyć

Izabelka preciutko bo ja juz mam polowe kubasa...........

kasiuka no ja mialam przy pierwszym dziecku taki wozeczek DELTIM  i on jesli chodzi o spacerowke  byl superowy bo elegancko sie wszystko sciagalo z latwoscia i mozna bylo go prac co tydzien ale przekazalam go mlodzszej siostrze dla jej dziecka i teraz mam parasolke -wozek i w nim juz niedarady nic odpiac zeby zdjac calkowicie i wyprac no coz cos czyms kosztem ale mimo to jestem zadowolona ze go mam bo jest lekki i wygodny zreszta moja Toska jest juz duza i jej jest wygodnie w nim........
ale powodzenia w sciaganiu i praniu....

reklama
Jeśli dobrze pamiętam to w górach byłam z 7 lat temu, rany ale czas leci...byliśmy z mężem jeszcze na studiach w Żywcu i robiliśmy sobie wycieczki- do Krakowa, Zakopca itp
ale było super

Do góry