reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzien dobry bardzo !!!!
witam z ranko w lekko chlodniejszy?? dzien,czyu taki faktycznie bedzie??? zobaczymy

nikita,no,no twoj Robert zrobil na mnie wrazenie jezeli jest faktycznie jak pisze to chwala mu za to ,chociaz ja niemoge narzekac bo moj Radek tez i ugotuje i pierze i sprzata i rematy sam robi dziecmi tez sie zajmie choc nie na dluzsza mete ale niemoge narzekac po calym dniu czy tygodniu pracy i niewidzenia dzieci nadrabia jak moze w wekendy,owszem ma jakies niedoskonalosci,no ale kocham go takim jaki jest ......oby wiecej bylo TAKICH-"ROBERTOW"jak twoj-tak myslacych o zyciu.......

u nas lekko chuba jakby sie ochlodzilo ,ogarniemy chalupke i zakupki i moze kawusia u babci a potem obiadek ...i czekanie na tatusia

justus WIADOMO ZE JAKIES TAM WADY MA NP NERWUS JEST I CZASEM NIE SLUCHA DO KONCA TAKI RAPTUS ALE KTO WAD NIE MA ZA DOBRZE BY MI BYLO :D ;D :D
aczkolwiek i tak uwazam ze mam wiecej szczescia niz rozumu ze udalo mi sie po usilnych poszukiwaniach drugiej polowki znalesc i taka wspanial jak jest Robercik

my po pranku obiadek tym razem ja juz przygotowany (czasem to ja tez moge:) ) pozmywane i czekamy az tatus wroci z pracki po nocce

WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO OD TOSKI I TYGRYSA DLA KLAUDI NA 5 MIESIECZNICE DUZO USMIECHU I SZYBKIEGO PUJSCIA NA NOPGI :-* :-* :-* :-*

U NAS TEZ SIE JUZ KONCZY PRANKO ,JESTESMY W TRAKCIE KONCZENIA SPRZATANIA I JESZCZE ZAKUPKI NAS CZEKAJA ALE TO WLASCIEIE PRZYJEMNOSCI ...-sorki za capsa

Nikitaucałuj córcię i ode mnie!
36_4_12.gif

A my mamy dziś zwariowany dzień. Cały czas przy telefonie, dzwonimy do ZUSu, Urzędu pracy, bo mi się macierzyński skończy i muszę wszystkie dokumenty skompletować zanim się zarejestruję, żeby dwa razy nie biegać.
A w niedzielę wyjeżdżamy z Olkiem na parę dni. Odsapniemy trochę od miasta. Zeby tylko już takich upałów nie było!
Pozdrawiamy i milego dnia życzymy!

reklama
Do góry