fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Cześć dziewczyny!
Zobacz załącznik 363526 Na dobry początek dnia ;-)
Przeczytałam Wasze posty więc z czystym sumieniem mogę rzec, że nie mam zaległości
. Pospałam dziś strasznie długo ale to tylko przez to, że Kubulec spał dziś do 8:30
. Z kredytem ruszyliśmy już do przodu
z czego się niesamowicie cieszę. Dziś jedziemy do biura nieruchomości skompletować papiery dla banku i zostanie nam tylko doniesienie ksera mojego dowodu, bo złożyłam już podanie i mam termin na 2 sierpnia, dopiero... Strasznie długo się czeka ale udało mi się za dowód nie płacić ;-), bo to przecież zmiana nazwiska a nie moje jakieś widzimisie :-).
Koleżana wczoraj siedziała u mnie do 17, później ją odwieźliśmy i dzień zleciał, fajnie bo zajeła się trochę małym, a ja mogłam obiad zrobić i nie jadłam sama <nie nawidzę jeść sama>.
Lenka, do pracy lecisz? Szkoda ale obiecaj, że będziesz wpadała no i na GG się czasem odezwiesz. Wypada chyba pogratulować
. Więc dołączam się do gratulacji!! Obyś szybko się wdrożyła w pracę i samych sukcesów ;-).
Gimpelka, ta też nie mam pomysłu na obiad. Może uda nam się coś od którejś zgapić
.
Dobra przyznać się kobietki co dziś macie dobrego na obiadek? No i do której można się wprosić
Justa, gratulację dla Amelki, dzielna dziwczynka, że tak szybciutko na nocnik się nauczyła
i jestem pod wrażeniem, że nie moczy się w nocy. Dobrze, że dołek Ci już mija. Czasem jest dobrze być egoistą i zrobić coś dla siebie. Ja np. czasem siadam sobie w koncie <no nie dosłownie w koncie
> z książką i mam trochę czasu dla siebie, a T bawi się z małym albo jak mały śpi. Jeszcze zależy kto co lubi ;-).
Zobacz załącznik 363526 Na dobry początek dnia ;-)
Przeczytałam Wasze posty więc z czystym sumieniem mogę rzec, że nie mam zaległości

Koleżana wczoraj siedziała u mnie do 17, później ją odwieźliśmy i dzień zleciał, fajnie bo zajeła się trochę małym, a ja mogłam obiad zrobić i nie jadłam sama <nie nawidzę jeść sama>.
Lenka, do pracy lecisz? Szkoda ale obiecaj, że będziesz wpadała no i na GG się czasem odezwiesz. Wypada chyba pogratulować

Gimpelka, ta też nie mam pomysłu na obiad. Może uda nam się coś od którejś zgapić

Dobra przyznać się kobietki co dziś macie dobrego na obiadek? No i do której można się wprosić

Justa, gratulację dla Amelki, dzielna dziwczynka, że tak szybciutko na nocnik się nauczyła