aguska2017
Fanka BB :)
As fajniusi ten twój psiaczek;-)
Bartuś smacznie śpi m też a ja zaraz jakiś film obejrzę;-)
Bartuś smacznie śpi m też a ja zaraz jakiś film obejrzę;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
. Zabiera mnie mężuś na randevou
wybaczcie nie mam pojęcia jak to się piszę. Kubulec już smacznie sobie śpi więc mogę troszkę popisać ;-). O choroba właśnie mi się przypomniało, że nie mamy prezentu dla teścia na jutro...
. Dzięki za pomoc
.
.

> więc mam czas i zajrzałam do Was na chwilkę ale widzę, że ruch na forum dziś u nas słabiutki :-(. W Szczecinie pogoda kiepska, pada i pochmurno, mam nadzieję, żę u Was trochę lepiej. Mój T siedzi z gośćmi i teściem <kupiliśmy teściowi Balentaysa [nie mam pojęcia jak to się piszę
] z dwoma szklaneczkami, bo były w gratisie ;-). On sobie siedzi przy stole a ja mam wolnego kompa
. Wilk syty i owca cała ;-).