reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena dużą tą impreske robisz, czy tylko Roczek dla Bliskich itp?:)
My na roczku z tych wrażeń zapomnieliśmy dać Amelce łańcuszka, kiliszka i pieniedzy zeby sprawdzic co wybierze heh;)

reklama
No to taka spora ta lista gości, u Nas było ok 15 os:)
No my też mieliśmy dać co popadnie ale z tego wszystkiego nie daliśmy nic, wieczorem jak goście poszli to mi się o tym przypomniało:)

Lena 100 lat dla Małej solenizantki;)
Podeptała na roczek?:)
U nas pogoda na zmiane, Amelke dziś przetrzymałam i zasnęła w swoim łóżeczku po raz pierwszy, ja siedziałam obok żeby wiedziałą że jestem, nie było tak strasznie;)Pff pffu nie zapeszam;)

Lena 100 lat dla Małej solenizantki;)
Podeptała na roczek?:)
U nas pogoda na zmiane, Amelke dziś przetrzymałam i zasnęła w swoim łóżeczku po raz pierwszy, ja siedziałam obok żeby wiedziałą że jestem, nie było tak strasznie;)Pff pffu nie zapeszam;)
Tak chodzi już od miesiaca a nawet ponad;)

Cześć!
Ja tylko na chwilkę. Wczoraj nie miałam czasu wpaść do Was bo prawie cały dzień siedziałam w castoramie :wściekła/y:. Dziś tylko na chwileczkę.
Lenka, z okazji urodzinek Gai chciałam złożyć życzenia :-)
W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci Gaju
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich....
Mnóstwo wielkich buziaczków przesyła e-ciocia
;-)
Zobacz załącznik 366550Zobacz załącznik 366551
Dobra uciekam, bo dziś też do casto jedziemy meble zamówić :eek:.
Miłego dnia i spokojnego popołudnia!

reklama
Do góry