reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena i jak wyniki konkursu?
gimpelka Amelka spała ze mną, przyzwyczaiła się ponieważ ja kończyłam szkołe(liceum zaoczne) i zajęcia trwały od 15-21 i zanim bym po nią przyjechała do babci i autobusem wróciłą to byśmy na 23 w domu byli, to u babci z babcia spała, u babci ciasno bo to kawalerka wiec nie bylo jak kojca umieścic:(

reklama
Witam się poniedziałkowo!
Widzę, że chyba większość wyjechała na wakacje ewentualnie korzystacie z ładnej pogody :tak:. W Szczecinie w końcu wyszło słoneczko :-), ale z tego co czytałam ma być ładnie tylko do środy. Szkoda... Kubusiowy sobie smacznie śpi, ja popijam kawkę i robię obiad. T dzwonił, że dziś ma nadgodziny, a miał dziś jechać do banku dowieść dokumenty:-(. Po za tym mam fryzjera umówionego na 17 więc mam nadzieję, że wyrobi się i będę mogła wyjść. Coś mi komputer szwankuje, bo co jakiś czas się zawiesza i nie mogłam wejść na forum :crazy:. Nawet posty ciężko jakoś publikuje :baffled:.
Gimpelka, widzę, że ostatnio jesteś bardzo aktywnym forumowiczem, a raczej forumowiczką ;-). Co do wypadów w niedziele do sklepu, to niestety siła wyższa :-D. Gratuluję ząbka! Udanej kawki i ploteczek ;-)
Lenka, chciałam kliknąć w zdjęcie Gai ale niestety już chyba konkurs zakończony, bo nie ma znaczka i like i poprostu się nie da :-(.

Gimpelka, nie zauważyłam kiedy bylaś ostatnio ale widzę, że sporo Twoich postów :tak:. Fajnie, że Ci się na naszym wątku podoba. W ogóle są tu fajne babeczki :blink:. Choć ostatnio coraz mniej zaglądają. Zaraz zmykam mielone robić, Kubulec już się obudził i jęczy :confused:. Dałam mu kartkę i kredkę i sobie chłopak pisze. Rzecz jasna nie po kartce a po bluzce. hmm...no trudno kiedyś się napewno nauczy do czego służy kartka :-D.
Lyla, nie boisz się że później ciężko Ci będzie odzwyczaić Amelkę od spania z Tobą?

A mam do was dziewczyny jeszcze pytanie;)
Słuchajcie Moja Amelka ma już 6 ząbków i jak patrze to całe dziąsła są napuchnięte w każdym miejscu i tak już z tydzień ponad będzie, możliwe żeby kilka zębów na raz wyszło?
Wiem że są odstępy ok tygodnia między zębami bo tak była u nas wcześniej,ale teraz całość jest napuchnięta i już sama nie wiem.:szok:

Lyla, być może Amelce wychodzi kilka ząbków na raz. Ale z dziećmi, to różnie bywa. Dobrze by było jak byś poszła z nią do poediatry on napewno Ci wszystko wyjaśni i będziesz spokojniejsza :tak:

Witam się dziewczyny!
Widzę, że jestem pierwasza :szok:. Dziwne, że o tej porze jeszcze żadna nie napisała żadnego posta. Gdzie Was wywiało?
U mnie jak narazie bez większych zmian. Byłam wczoraj u fryzjera i ściełam włosky. Mam teraz fryzurę ala wygolony bob. Dobrze, bo krótkie włosy nie wymagają długiej pielęgnacji :tak:. Omały włos, a nie poszła bym do fryzjera :-(. T napisał mi, że ma nadgodziny, a teściowa dzwoniła, że będą z teściem później... Ale na szczęście się udało, bo wszyscy zgrali się wczasie i najpierw wrócili teściowie i już miałam z nimi zostawić małego, a chwilę po nich do domu wpadł jak poparzony T i kazał mi się zbierać:-D.
Kubusiowego położyłam spać i popijam kawkę. Obiadek mam z wczoraj tylko ziemniaczki ugotuję i to by było na tyle z dzisiejszych obowiązków :-D

reklama
Normalnie dziś straszne pustki :szok:. Czyżby wakacje spowodowały taką ciszę na naszym forum?
Gimpelka, fajnie, że jesteś :tak:. Chociaż jest z kim popisać i do kogo :-). Tak już się chwaliłaś Wojtusiowym ząbkiem ;-).
Mój T właśnie usnoł, a ja lecę kawy sobie zrobić, bo też jakaś nie tomna jestem :-(. Ogólnie rzecz biorąc, to czekam na babkę ze spisu powszechnego, bo u sąsiadów już trochę długo siedzi...;-)

Do góry