reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja mam o polowe mniejsze piersi niz na poczatku ;) tzn maly mniej ciagnie :) i narazie bezbolow mi to wychodzi :)
ale mysle ze np. rano moglabym go karmic, ale zobaczymy ;)

reklama
Tu nie chodzi o jakiś ból w związku z odstawieniem, tylko tak jest praktyczniej i poprostu taniej, mleko zawsze gotowe i pod ręką ;D ;D ;D

anaconda27 pisze:
Tu nie chodzi o jakiś ból w związku z odstawieniem, tylko tak jest praktyczniej i poprostu taniej, mleko zawsze gotowe i pod ręką ;D ;D ;D
taniej - zgadzam sie
praktyczniej - aboslutnie sie nie zgadzam :)) w moim przypadku to byl koszmar

moze chce sie odstawic??? byloby dobrze przed koncem 1 roku, bo wtedy juz mleko nie bezdzie jej potrzebne :)

Taki miałam zamiar żeby karmić ją do roku, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Też myślałam,że będę ją karmić tylko piersią do 6 m-ca i nic z tego nie wyszło, więc może i wcześniej zakończymy karmienie, zresztą zobaczę jak jej wyjdą ząbki czy nie zacznie mnie gryźć ;D ;D ;D

aaaa wlasnie...zabki, ja normalnie podziwiam mamy ktore karmia zebate dzieci, Alan dzis ugrezyl mnie w policzek, mam siniaczka, wiec nie wyobrazam sobie co by bylo z moimi cycochami :))

Ja też raczej sobie na to nie pozwolę żeby mnie gryzła, już raz mi doprawiła pierś, że mi krew leciała i to było bez ząbków, to co mówić, jak już je będzie miała, wtedy to napewno przerzucę się na butlę ;D ;D ;D

reklama
Do góry