reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Shady moge tez o ta ksiazke poprosic :) gacie0@op.pl

a co do karmienia to mama mojego kolegi karmila corke do 5 roku zyci adopuki nie zorjentowala sie ze jest znowu w ciazy jest ich teraz z rodzicami 7
jak bym zobaczyla tak 50 latke z cycem karmiaca to tez bym pawia chyba puscila

a my juz probujemy nowych potraw i mamy ogrona radoche dzis jadlysmy desrek gerbera jablko z marchewka i winogronami jezu ile bylo szczecia przy tym

witamy i my:)
tak od 6 nie śpimy, ale cycuś i przebieranie :) no i teraz ja zjadłam :)

nie no w takim wieku jeszcze dziecko karmić ??? 6 letnie podlatywało pewni i wyciągało sobie samo----jak SAM----tragedia, nie mogłabym tak....ja już się wściekam jak mały zaczyna się dobierać do bluzki- skubany mądry jest! dlatego trzeba skończyć z cycusiem, bo wstyd przy ludziach by był ::)

śmieszne ale mam stresa bo przychodzi opiekunka na parę godzin ::) myślę najpierw niech się pobawi, potem ja dam kaszkę- niech zobaczy jak to wygląda---jak się robi itp. i pójdzie na spacer z nim; jak myślicie? czy nie puszczać samej jeszcze???

Witam!
Moja kumpela karmi dziecko 2,5 letnie, które je wszystko a cycka traktuje jako usypiacz, a potem ona sie dziwi ze nikt nie chce tego dziecko wziasc na dłuzej....

Izabelka ja bym pusciła opiekunke na spacer, co prawda na krutki ale zawsze

Czy wasze dzieci tez bucza kiedy straca was z pola widzenia bo Macio zaczyna miauczec jak wychodze do drugiego pokoju czy do łazienki gdy jestem obok to ładnie sie sam bawi

mam tak odkad zaczal 4 miechy ;) musze brac go do kuchni jak np. obiad gotuje...tylko ze teraz nie kwili ale krzyczy mmmmmmmmmmmm- znaczy mama gdzie idziesz??? a ja??? ;D

reklama
witajcie witajcie  !!!!

Izabelka no niewiem po czym mozeszpoznac czy ona dobra czy nie ale mysle ze takie wiesz pierwsze odczucie jak ona do dziecka i wogule ,a potem moze jakos  wiesz wylapisz jakies uchybienia u pani ,(choc pewnie bys wolala nie)

Kunda tez tak mialam , ale ja to mam taki sposob ze jak gdzies wychodze to poprostu sie odzywam ,no wiesz duzo mowie do mojej Toski zreszta tak bylo i przy Mateuszu i ona jak juz mnie slyszy to bylo ok i teraz tez  sprobuj?????

u nas juz znow zaczyna sie goraco tygrys tylko jeszcze spi a my juz na nogach maz ma nowy aparat telefoniczny  Motorola V360  i poprostu maja nowa zabawke z Toska  wiecie jak dzieci lubia sie bawic telefonami komurkowymi?????? ;D

Do góry