reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie...u nas nieciekawy tydzien gaja po roczku ostro przeziebiona a wczoraj użąlił ja trzmiel w dwie raczki wrrrr a pozniej spadła z łóżka i ma mega guza!!!A tak pozatym jest super;)

reklama
lyla to i tak gratuluje;-) a poprawke napewno zdasz;-):-)
lena ojej! a co z tym ukąszeniem tzn ma tylko czerwone czy ma opuchlizne?bylaś z nią u lekarza?mnie to zawsze przeraża że Bartka coś ugryzie

Ostatnia edycja:
Lena spróbuj zrobic jej okłady z zimnej wody z octem - naprawde pomaga przy ukąszeniach- opuchlizna szybciej schodzi i nie piecze tak. Zdrówka dla córci!!!!!

Lyla na pewnio zdasz te poprawke!!! Trzymam mocno kciuki :)

Lena okład z octem też gdzieś słyszałam tak:)
A co do guzów to mieliśmy to samo po roczku:)
Teraz rzadko guzy ma, ale czasami szybko chce gdzies isc i nie wyrobi w futrynie np.

U Nas strasznie parno;/ Mogło by popadać;)
Muszę jutro iść wysłać gimpelce spudniczkę i popatrzec za jakąs półką do pokoju bo nie mam gdzie kosmetyków Amelii trzymać już;(

A u nas nadal guzy i siniaki są i pewnie jak narazie będą:-D mam szalone dziecko więc to nieuniknione;-)
U nas też gorąco a zapowiadali burze i ulewy nie wiem gdzie hehe

bartek siż kisi w łóżeczku jeszcze troche i dostanie mleczko i lulu
jak zaśnie to do was zajrze mam nadzieje że któraś będzie

Kochani ZDAŁAM MATURĘ !!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i to całkiem nieźle ;-):-):-):-):-) choć jak zwykle mogło być lepiej :-):-):-)

egz ustny

polski -60%
angielski 45 %

egz pisemny

polski 59 %
matematyka 46 %
angielski 98 % :-D:-D:-D:-D:-D
To teraz idę pić !!!!:-D:-D:-D:-D

Okład z octem to na ose na trzmiela podobno nie:)
dzisiaj nie ma sladu prawie;)Kupiłam kropelki doustne enistil i to wszystko:)

reklama
Hej dziewczyny!!!

Lena to ciesze sie ze kropelki pomogły i że prawie śladu nie ma po użądleniu:tak:!!!! A guzami sie nie przejmuj- wszystkie dzieci muszą przejsc ten etap:-D:-D:-D Bedzie dobrze!!!

My już od godzinki na nogach. Ide prasować mundurek i śmigam na praktykę!!! Słonecznego dnia zycze wszystkim!!!!

Do góry