reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Gimpelka musisz sie zarejestrować;)
Maile juz wysłane,tzn zaproszenia;)
aguśka my tez mamy te 2 szczebelki wyciagane ale Amelka nie rozumie o co chodzi i narazie ich nie wyciagam bo sie opiera i wyleciała już by nie raz;P
Też myśłałam o takim tapczaniku;)
AMelka zasnęła i pewnie się obudzi za niedługo;)
U Nas w pepco są wyprzedaże i kupiłam piżamke Amelce za 9.99(przeceniona z 19.99)na krótki rękaw i 2x body kr rękaw, 4.99/szt;)

Jestem.
Aguska, nie jest tak źle ma dwa szwy na wardze za 18 ma przyjść na ściągnięcie. Nos cały <myślał, że ma złamany bo krew mu poszła, pozostawie to bez komentarza :confused: nos cały tylko podrapany>. Nie wygląda, to za fajnie, bo spuchnięty jest i krwiaka ma po we wnętrznej stronie. Dzielnego mam męża nie ma co :tak:. Dostał kawałkiem rury z namiotu <rozkładają takie namioty w miejscach gdzie kopią coś>, a że rura długa, to nie zdążył się odchylić :dry:.
Justa, jesteś prawie jak szpieg :-D. Wiedziałam, że podczytujesz ;-). Jak to nuda? Przy gromadce dzieci nie sposób się chyba nudzić, chyba, że pomysłowa mama się ich pozbyła :-D.
Lyla, dzięki za zaproszenie :tak:. Może uda Ci się coś wygrać. 3mam kciukasy :-).
Dobra to tyle u mnie. Uciekam kisielek robić. Miłego wieczorka?:confused: albo jeszcze nie wieczorka <przed wieczorka>. Jakoś tak będzie he, he. Jutro do Was zajrzę.

Cześć dziewczyny.
Ostatnio nie miałam czasu zeby pisać .... Nie nadrobiłam jeszcze wszystkich waszych postów ale na pewno to zrobie :)

Mój MIchałek ma sie już zupełnie dobrze. Teraz szewki wychodzą. Najgorsze ze na rowreku jeźździć nie może bo to dla niego katastrofa (on kocha swój rowerek)
Z Kasią i Michałkiem byłam u alergologa, Kasia dostała na stałe keki p/astmatyczne a Michałek przez pół roku ma niejesc nic z cytrusów (łącznie z sokami i cukierkami z pomaranczowym czy cytrynowym aromatem) za to wracamy pomału do mleka.
Hania natommiast zaczęła sama na klankach i rączkach robić huśtaweczke- kołysze sie do tyłu i do przodu wiec niedługo siedzieć i raczkować bedzie!!!! To tyle u nas. Jak was doczytam to poodpisuje coś!!!

Zyczę miłego piątkowego wieczoru wszystkim!!!!!

Aguśka dzielny mąż:) DObrze że nos nie połamany bo to straszny ból(miałam połamany kiedyś;/)
Gimpelka powinno dojść conajmniej tak to zrozumiałam.
U Nas dzień jak co dzień:)
Jutro rano jedziemy do Brzózek,to taki wielki lumpeks w stodole:)Można tam kupić fajne markowe ciuchy dla dorosłych i dzieci, i zabawki:)
Ceny od 0,50 gr do 2-3 zł, za sztuke w zależności od wielkości;)
Pewnie nic nie kupię, jedynie może Amelce ale lubie poprostu lumpy a ten otwarty jest tylko w sobote i niedziele;)

Dzień dobry.:-)

Wstyd się przyznać , ale dopiero co obudziliśmy się.:zawstydzona/y:

fanta dobrze , że to tylko tak się skończyło. :tak: Ja to mam od razu czarne wizje. :baffled:

lyla1992 napisałaś , że jedziecie do Brzózek. Myślę... przecież to niedaleko mnie. :tak: Dopiero potem doczytałam , że to o lumpka chodzi. :-D:-D:-D Udanych połowów! Może i ja dziś się w miasto wypuszczę? :rolleyes2:

gimpelka szerokiej drogi i udanego wypoczynku! :tak::-)

ewuniaf najwaźniejsze , że mały dochodzi do siebie a cały zabieg zakończył się pomyślnie. Biedactwo pewnie nacierpieć się musi. :-( Do tego alergia...:no: Brawa dla Hani.:tak::-D

aguska2017 , malinka co tam u Was?

As zabiegana kobito, jak Kuba? Kto z nim , jak Ty pracujesz? Zabierasz go ze sobą?

Justa, jesteś prawie jak szpieg :-D. Wiedziałam, że podczytujesz ;-). Jak to nuda? Przy gromadce dzieci nie sposób się chyba nudzić, chyba, że pomysłowa mama się ich pozbyła :-D.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miałam wczoraj odpisać, ale rozpałętała się burza z piorunami i całą elektryczność szlag trafił. :wściekła/y:
Mój mąż jest elektrykiem. Podałam mu pomysł , by zrobił instalację elektryczną na korbę , którą kręcił by wytwarzając prąd , ale w końcu oszczędziłam chłopa udając się do kuchni i robiąc 60 pierogów z mięsem, kapustą i suszonymi grzybami z cebulką. :-D:-D:-D
Jestem sama z Amelką.:-D
Starszaki siedzą u mamy. :tak: z tym , że mama pracuje, tata też :baffled:, w domu tylko babcia ( prababcia).:sorry2:
Ale starszaki są już na tyle samodzielne, by zrobić sobie śniadanie , ubrać się...:tak:
W południe zawożę im obiad a potem o 15 już mama wraca z pracy. :-)
Tu , gdzie mieszkam nie mają się z kim bawić. Z atrakcji rynek z fontanną i wielkim koniem i nic poza tym. :dry:

250px-Skaryszew_rynek_02.JPG

Ł. dziś w pracy na 12 h . Mnie czeka tylko odkurzanie i prasowanie. Potem wybywam z Amelką do mamy. :tak: Ciepełko , to szkoda marnować pięknej pogody siedząc w domu. :-)

hejka kochane
Śliczna pogoda my dziś grilla szykujemy:-)
bartuś przed chwila wstał jeszcze troche i obiadek będzie wcinał ja muszę jeszcze umyć włosy:-)
dziewczyny koleżanka która mieszka blok dalej mówiła że wczoraj wieczorem na klatce był szczur w wózku sąsiadki dziecka!siedział sobie!:wściekła/y::szok: my też trzymamy wózek na klatce i kurcze teraz mam stracha że przyjdzie do nas!może szczur szuka domku hihi wiem że to nie żarty ale widok szczura w dziecięcym wózku mnie rozbawił

tak poza tym to u nas ok miłego dnia później do was zajrze

reklama
Hej:)
Strasznie gorąco;/
Amelka śpi;)
Aguśka no kupiłam Amelce 3 bluzy z polaru, sobie koszulke z nike i new look i 2 pary rajstopek Amelce a i 2 pary nowych kapci Amelce(z cena jeszcze)11 zł za wszystko zapłaciłam;)

Do góry