Gdzie się podziała reszta babeczek <Justa [pewnie nas podczytuje tylko się nie odzywa]...
Melduję się na posterunku.

Słoneczko piękne u nas wyszło, ciepełko znowu się zrobiło , to i korzystamy z pogody.

Poza tym nuda.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Gdzie się podziała reszta babeczek <Justa [pewnie nas podczytuje tylko się nie odzywa]...

nos cały tylko podrapany>. Nie wygląda, to za fajnie, bo spuchnięty jest i krwiaka ma po we wnętrznej stronie. Dzielnego mam męża nie ma co
. Dostał kawałkiem rury z namiotu <rozkładają takie namioty w miejscach gdzie kopią coś>, a że rura długa, to nie zdążył się odchylić
.
. Wiedziałam, że podczytujesz ;-). Jak to nuda? Przy gromadce dzieci nie sposób się chyba nudzić, chyba, że pomysłowa mama się ich pozbyła
.
. Może uda Ci się coś wygrać. 3mam kciukasy :-).
albo jeszcze nie wieczorka <przed wieczorka>. Jakoś tak będzie he, he. Jutro do Was zajrzę.
Ja to mam od razu czarne wizje. 
Dopiero potem doczytałam , że to o lumpka chodzi. 

Udanych połowów! Może i ja dziś się w miasto wypuszczę? 
:-)
Brawa dla Hani.

Justa, jesteś prawie jak szpieg. Wiedziałam, że podczytujesz ;-). Jak to nuda? Przy gromadce dzieci nie sposób się chyba nudzić, chyba, że pomysłowa mama się ich pozbyła
.

z tym , że mama pracuje, tata też
, w domu tylko babcia ( prababcia).

Ciepełko , to szkoda marnować pięknej pogody siedząc w domu. :-)
my też trzymamy wózek na klatce i kurcze teraz mam stracha że przyjdzie do nas!może szczur szuka domku hihi wiem że to nie żarty ale widok szczura w dziecięcym wózku mnie rozbawił