reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As, będzie dobrze jak już złożyłaś papiery, to napewno się załapiesz :tak:. 3 mam kciuki :tak:. Zdrówka dla czworonoga :tak: ;-). Bedziesz prasowała? hmm...gdybym wiedziała, że załapiesz wene to bym wczoraj się nie męczyła z prsowaniem i bym podrzuciła Ci i swoje :-D.
Gdzie się ukrywa reszta dziewczyn???? :szok: Aguska, Lena, Justa, Ewuniaf, Beata, Malinka, Kinga i cała reszta nowych??? Jedynie Lyla, jest usprawiedliwiona, bo wyjechała :tak: :baffled:

reklama
ja się meldować:-D
ja już swoje pranko wyprasowałam Bartuś ładnie zjadł zupke a teraz bai sie nakrętkami od słoików to ostatnio jego super zabawka zreszta on bierze np niekapka i zakręca daje mi do odkręcenia i tak w kółko:-D

Aguska, fajnie, że jesteś :tak: . Mój Kuba, to się teraz bawi opakowaniami po serkach grani <takie małe wiaderka z pokrywką, zostawiam je T na śrubki i składuje je w piwnicy :-D>. Do tego dorzucam mu łyżeczki ze dwie plastikowe i się bawi w gotowanie. Lecę zupkę zmiksować i małemu dać :tak:. Później się odezwę. Zresztą zaraz szanowny teściu się zjawi i na bank będzie chciał mojej zupki spróbować :-D:tak:, bo uwielbia. Później się zjawię, miłego dzionka :tak:

fanta a ty Kubie jeszcze miksujesz zupki?bo ja czasem jak mały nie chce zjeść to robie mu taki krem np.ostatnio jak miał jarzynówke i zacząl wybrzydzać to mu zmiksowałam na krem i zjadł wszystko.
no i jak Kubusiowi smakował serek?
mój lata ze zwykłymi łyżeczkami i często karmi pluszaki albo mnie:-D
ostatnio uwielbia piłke ładnie sobie z nią radzi potrafi już znad gowy ładnie rzucić oczywiście nie zawsze mu to wyjdzie ale jest coraz sprawniejszy;-)
ja mam zamiar zaraz sprzatać tylko babcia ma wziąść małego na dwór a ja w spokoju poukładam jego zabawki

ja juz posprzatałam ale Bartus był z babcia na dwrku bo inaczej nie dałabym rady
a Bartek przed chwila chodził w moim różowym laczku na obcasie az sie rozplakałam jak w nim tak śmigał:-D:-D:-D

ja juz posprzatałam ale Bartus był z babcia na dwrku bo inaczej nie dałabym rady
a Bartek przed chwila chodził w moim różowym laczku na obcasie az sie rozplakałam jak w nim tak śmigał:-D:-D:-D

Ja chciałam Gaję wysłac z tatusiem...ale ona bierzez antybiotyk i chyba niech zostanie w omku:)

reklama
Oto jestem kochane!
Widzę, że dziś puściutko :-(. Czyżby u Was zrobiło się słonecznie? :-D. Bo w Szczecinie ok jakiejś godzinki nie pada :tak: ale strasznie wieje :-(. Więc nici z dzisiejszego spacerku... Szkoda. Mam nadzieję, że jutro nie będzie wiało :tak:, nie wymagam już nawet słońca he, he.
Dziś tylko na chwilkę :eek:, no ale cóż bywa... Mam wolne od obowiązków he, he :-):-):tak::happy:. Mężuś zrobił obiadek i zaraz zapodaję więc tylko się melduję iż jestem :tak:. Wczoraj nie miałam już jak do Was zajrzeć, bo obiad mnie pochłonoł, T wrócił z pracy, kawkę z teściem zanim pojechał wypić :tak:, zakupy trzeba było zrobić i szybko wszytko strasznie zleciało. Po za tym mały mi nie spał do 21:20 :szok:. Tylko przez, to że ok 17 położyliśmy go znów spać, bo się biedny o nogi potykał :-D.
Aguska, ja małemu nie mixuję już zupek :tak:. Ja zazwyczaj jak robię zupkę pomidorową, to włoszczyznę wyciągam i mixuję :tak:. Wtedy zupa jest taka gęsta. Pychotka :-). O serku już chyba pisałam? A może nie. W każdym bądź razie nie pamiętam :confused2:. Dałam małemu z dżemem <trochę tylko dla smaku> i zjadł całe pudełeczko <tam jest z 150g>, aż w szoku byłam, ale oczywiście bez chlebka bo go w zęby kłuje :tak: :-D. Nie wysypało go i biegunki też nie dostał więc wszytko gra :tak:.
Lenka, jak tam antybiotykoterapia? Zdrowe już? Zdrówka dla Ł :tak:. Widzę, że z domku się wyrwałaś i w gabinecie piękności byłaś :tak:. No to jesteś teraz piękna i wypoczęta co :tak: ;-).
Gimpelka, co taka zalatana? Usiądź i odpocznij sobie :tak:. Miałaś dzisiaj wpaść do nas i co?.
Dobra uciekam kochane, bo mimo iż mam wolne syna trzeba nakarmić he, he :-D.

Do góry