reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam sie niedzielnie widzę że tu chyba nie zaglądacie
lena mniam mniam a z jakiej okazji robiłaś?czy tak sobie?
fanta super że małemu smakowało;-)
gimpelka a ty co taka zabiegana?
a reszta co sie nie odzywa??????????
u nas dziś ładniejsza pogoda bo wczoraj to pół dnia padało.
m zaraz idzie do mojego brata bo ma mu pokój pomalować więc dopiero będzie koło 13.

Ja również witam! Niedzielnie i wieczornie :-D.
W końcu w tym cholernym Szczecinie ładna pogoda :tak:. Cieszę się jak głupia i oczywiście spacerek dziś obowiązkowo zaliczony :tak:. Mężuś robił na śniadanko naleśniki za to ja robiłam obiadek <trzeba się dzielić pracą, a co :-D;-)>. Choć coś mi się to podejrzane, wydaje bo od kilku dni coś nawet za bardzo mi pomaga...no i za gotowanie się wzioł :szok:.
Aguska, jak się melduję. Może dziewczyny mają ładną pogode?
Hooop, hooop!!!!! Odezwijcie się lasencje jak znajdziecie czas :tak:
Spokojnego wieczorka :tak:

Cześć babeczki!!! Nie nadrobiłam jeszcze waszych postów ale jak zawsze na pewno to zrobie!!!

My od czwartku ciagle gości przyjmujemy albo w gości jeździmy!!!! Na nic czasu nie ma!!!
Przedwczoraj kASSIE pszczoła użądliła. Bałam sie bardzo że spuchnie albo coś (bo wiadomo jak to z alergikami) ale wyobraźcie sobie że nawet nie było miejscowego odczynu!!!! Gorzej było pare godzin później, zaczeła boleć ją głowa i miała nudności. do tej pory zastanawiam sie czy te objawy mogły być spowodowane tym użądleniem...... Hania ma dzisiaj pol roczku :)

Witam Was kochane.
Zaglądam do Was co jakiś czas ale pisać jakoś nie ma o czym...
Teściowa nadal w szpitalu -jutro będzie 2 tygodnie ,a lekarze nadal nie wiedzą tak do końca co jej jest :baffled::baffled::baffled:
Wczoraj byłam z mężem i synkiem na otwarciu stadionu narodowego.:tak::-):-)
Ależ tam było ludzi ...:szok::szok::szok:
Potem zrobiliśmy sobie rodzinnego grilla ,a wieczorek spędziliśmy tuląc się do siebie .;-):-):-)
Coś mnie \nów rozkłada tylko jeszcze nie wiem co.
Boli coś w krzyżu,a w zasadzie piecze i promieniuje do boków ,czasami do kompletu pobolewa mnie brzuch do kompletu :baffled::baffled::baffled::baffled:
Normalnie czas położyć sie do trumny i czekać na śmierć :szok::szok::-D:-D:-D
A tak serio to mnie wkurza to moje chorowanie-no ileż może coś człowiekowi dolegać :dry::dry::dry:

Acha...
Za pół godzinki mam wyniki na APS i za tyle czasu dowiem się czy jestem studentką :-D:-D:-D-a śmierć musi jeszcze poczekać :-D:-D:-D:-D:-D
Trzymajcie kciuki.

Ja również witam! Niedzielnie i wieczornie :-D.
W końcu w tym cholernym Szczecinie ładna pogoda :tak:. Cieszę się jak głupia i oczywiście spacerek dziś obowiązkowo zaliczony :tak:. Mężuś robił na śniadanko naleśniki za to ja robiłam obiadek <trzeba się dzielić pracą, a co :-D;-)>. Choć coś mi się to podejrzane, wydaje bo od kilku dni coś nawet za bardzo mi pomaga...no i za gotowanie się wzioł :szok:.
Aguska, jak się melduję. Może dziewczyny mają ładną pogode?
Hooop, hooop!!!!! Odezwijcie się lasencje jak znajdziecie czas :tak:
Spokojnego wieczorka :tak:

Z okazji 13 miesiecy Gai;)Własnie go zajadam pyszny:)

Dziewczynki wracam z pracy.
Wchodzę na neta i niespodzianka :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Pedagogika specjalna, studia pierwszego stopnia niestacjonarne (II TURA REKRUTACJI)
Wynik: 105 pkt.
Decyzja kwalifikacyjna: kandydat zakwalifikowany
Pozycja na liście: 4
Uwagi: Zapraszamy z kompletem dokumentów w dniu 27 lipca w godzinach 9.00 - 17.00 do pokoju 3088 i 3089 (Budynek C, APS ul. Szczęśliwicka 40, Warszawa). Niezłożenie kompletu dokumentów w terminie skutkuje decyzją o nieprzyjęciu.

ps.Jak to możliwe :confused::confused:
W piątek w rankingu przed weryfikacją byłam na 9 miejscu :szok::szok:
Wylądowałam na 4 :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Muszę to koniecznie dziś opić :-):-):-):-):-)

Witam poniedziałkowo i znów wieczornie! :-)
Zalatana dziś byłam, teraz mały śpi, T zabawia gości <przyszła jego siostra z mężem na obiadek i jeszcze nie mogą się nagadać>. Ja mam chwilkę czasu, bo i tak musiałam z małym siedzieć dopuki nie uśnie i tak :tak:.
W piątek lecimy podpisać umowe na kredyt mieszkanka. Strasznie się cieszę ale mam też obawy...ale już takie nie związane raczej z kredytem tylko z remontem. Pomyślę jeszcze nad tym, a jak już te myśli przetrawie, to się nimi z Wami podzielę :tak:.
Lenka, czyżbyś jadła torcika? Bo napisałaś "Z okazji 13 miesiecy Gai;)Własnie go zajadam pyszny:)" ale już nie raczyłaś się pochwalić co jadłaś :-D. Co tam u Was? Co z tym antybiotykiem na zęby i w końcu dla kogo on był? Bo Twój D chory <z tego co pamiętam>, Gai wychodzą zęby, a na statusie miałaś, że antybiotyk. Suma sumarum, to już się pogubiłam :baffled::confused:.
Ewuniaf, dla pół rocznej Hani dużżżżo buziaczków :tak:. Niech odkrywa świat, będzie zdrowa, dużo rośnie i poprostu dużo buziaków dla niej :tak: :-).
As, gratuluję :tak:.

reklama
Gimpelka Otuś słodki jak zawsze!!!!Co do komarów to u mnie to samo- ja w nocy słysze jak omijają mojego chłopa i lecą do mnie:-D Fajnie że idziesz sie pouczyć troche!!! Ja zaczynam od wrzesnia dwa kursy prawie jednocześnie- nie wiem tylko czy dam rade przy moich urwisach.... ech....

Fanta gratuluje podpisania umowy kredytowej!!!! Tak długo czekaliście i sie doczekaliście!!!! Bardzo serdecznie gratuluje!!! Teraz już tylko brać sie do roboty :)

As gratuluje dostania sie na wymarzone studia!!!

A my mimo pasludnej pogody byliśmy całą piątką nad jeziorkiem. Poszaleliśmy troche w wodzie i dzieci wieczorkiem padły jak muchhhhhyyyyyy..... I mamy spokoj

Gimpelka mleko i cycuś..... Jak go odstawisz w dzień od cyca to to karmienie możesz zastąpić sztucznym a w nocy dawaj mu cycka , Albo jak wolisz nie karmić w nocy (.) to w nocy daj sztuczne i nie przystawiaj do piersi a wdzien przejdzcie na jedno karmienie (.) - nie wiem czy zrozumiałaś o co chodzi ale mam nadzieje ze tak :) Ja mam troche doła bo Hania od wczoraj sama ze Cyca rezygnuje. Już dzis karmiłam ją tylko 3 razy.... i boli ;( bo chciałam ja chociaz 8 mieisecy pokarmic.... nie wiadomo czy to nie bedzie moje ostatnie dziecko (choć chciałabym jeszcze jednego malucha)

Do góry