aguska2017
Fanka BB :)
Justa współczuje
beata u nas na odwrót rano było pięknie a później sie sknociło
beata u nas na odwrót rano było pięknie a później sie sknociło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ale w lesie na pewno pieknie....
:-). Pogoda dziś też szykuje się piękna, wczoraj wieczorem mieliśmy straszną mgłę, dosłownie jak z horroru
, dziś rano też się jeszcze utrzymywała ale już odchodzi i wychodzi słonko
.
>. Na czole powinnam mieć karteczkę z napisem:"nie mów do mnie z rana, ja i tak nie kontaktuje"
.
.
. Teraz już wiem o co chodziło
.
. W ogóle musisz zajrzeć do Pepco <jak macie> są teraz niesamowite ciuszki dla dzieciaków. Kupiłam młodemu kurtkę na jesień <taką nie przeciekającą
>. Później zrobię zdjęcie i wrzucę :-).
wytańczyłam się :-)ale ściągłam dopiero przed 9 do domu siedziałyśmy sobie na uliczce gdzie grają i się tyyyle dzieje i jakoś nam się zebrać do domu nie chciało no i nic nie spałam,pogoda ładna więc pasowało by gdzieś z dzieciakami jechać ;-)może nie zasne na ławce