reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc dziewczyny....
Przeczytałam co u was... ale wybaczcie mi brak sił do pissania, Byłąm dziś pierwszy dzień w pracy na tym okresie próbnym no i jestem wykończona.... moze jutro coś wiecej popisze

As dobrze ze z córcią wszystko ok i ze doszliście do celu....

Fanta zdrówka dla malucha. Masz może nebulizator w domu?? Mogłabys mu inhalacje z soli fizjologicznej robić to szybciej katarek przejdzie.

Anulaaa dla twojej córci też dużo zdrówka...

reklama
hej dziewczyny ja dziś już po kawce z humorem takim sobie mam dziś troche biegania a jak mi sie nie chce:no:
Bartuś szaleje momentami mam dosyć jego wrzasków bo wymusza dosłownie o wszystko i tylko krzyk i pisk aż głowa boli ach ten mój buntownik.
dziś zwalił mnie z łóżka!:-D chciał żebym już wstała i koniec było leżenia:-D
pogoda ładna to dobrze bo mam sporo prania do zrobienia a tak na dwórek wywieszę i szybko przeschnie.
zaraz małemu dam kanapeczke i idę z nim na poczte przewietrzy się chociaż;-)
Fanta jak Kubuś?
anulaaa a jak u was sytuacja?
ewuniaf a u was dalej szpital domowy czy przechodzi?
teraz dopiero zdałam sobie sprawe ile mamy chorowitków:szok: zdróweczka życzę kochane

Witajcie :-)
dziś już w lepszym humorku ;-)
nio własnie pisałam na innym temacie o dziewczynach ;-) Wiki już krostki z pupki zeszły prawie zostały na rączkach i nóżkach i przerzucił się teraz na Nikole ale nie ma ich aż tak dużo ... Tylko Wiki ma gorączke cały czas bez nurofenu ani rusz....

Witam. Pogoda się robi ładna i bardzo dobrze :tak: już niech się w końcu zrobi jakieś lato :-) Kuba się bawi, a ja usiadłam na chwilę :tak: posprzątane już mam, obiadek mam jeszcze ze wczoraj więc tylko ziemniaki obrać :tak: zaraz pranie się skończy prać i koniec na dzisiaj roboty :-D

Lena każdy robi jak uważa...
ja też się wahałam nad tymi szczepieniami ale jakoś nasz pediatra nas nie przekonywał że powinniśmy zaszczepić więc....

reklama
Cześć dziewczyny!
Dziś się wyspałam :tak:, małego katar jak był tak jest ale już mu troszkę lepiej :-). Na noc zrobiłam małą inhalację i może dlatego przespał mi całą noc <prawie całą, bo budził się napić>. Teraz postaram się być już na bierząco z Waszymi postami ale dopiero od jutra. W ogóle gdzieś zgubiłam jeden dzień, bo dziś już środa? :eek:.
Anulaaa, zdrówka również dla Twojej pociechy :tak:
As, fajnie, że pielgrzymowanie się udało :tak:
Beata, normalnie chyba na diuracelki działasz :-D tyle masz energii normalnie podziwiam :tak:.
Lena, nie wypowiadam się na temat szczepień, mam swoje zdanie <które chyba znasz> i nie lubię nagonki na swoją osobę bo mam inne niż co poniektóży zdanie :sorry:. Matka wie najlepeij czego potrzeba dziecku :tak:
Aguska, no widzę, że Bartuś tryska energią :tak:, co do zachowania mój Kuba ma tak samo :sorry: i też wymusza płaczem... staram się to ignorować ale jak są teściowie, to jest na zasadzie: "daj mu żeby nie płakał bo on jest mały" :baffled:, a żeby ich nie wysłuchiwać, to ubieram się z małym i idę na spacer :cool:.
Asienka PL, trzymam kciukasy :tak:
Ewuniaf, nebulizatora nie mama ale dolałam do podgrzewacza wody i wkropiłam kilka krobelek inhalolu :tak:. Gratuluję etetu! Napewno szybko się wdrożysz :tak:, opowiadaj jak minoł pierwszy dzień w pracy :-).
Chyba wszytko? Justa co tam u Was kochana? Bo jakoś nie widziałam Twojego posta :confused2:. Chyba, że szpiegujesz jak zawsze :tak: :-D

Do góry