reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Piszecie o nebulizacja.:-) Ach... mały jak miał zapalenie pluc i lezal w szpitalu, tez mial zlecone inhalacje. To był horror, a nie inhalacje, nawet podczas snu wybudzal sie z wrzaskiem.:szok: Zakupilam na allegro nebulizator z nadzieja, ze kiedys wyrosnie z tej traumy i bedzie sie grzecznie leczyl.:tak:
Moj buntownik, jak kladzie sie paciu wieczorkiem czesto wrzeszczy, ze chce wyjsc z sypialni. Ja leze na lozku, a ten cwaniaczek przynosi mi papcie i ciagnie za reke. Jak uslyszy, ze schodzimy na dol to ma usmiech od ucha do ucha. Terrorysta i tyle!:-D
aguska - a propo babc i domowych histerii mam ten sam problem!

Starszaków mam w domu, stąd moja nieobecność.:sorry:
Rano zdążyłam wejść na BB z kawką , a już słyszałam za plecami " Mamoooo dłuuugoooo? " :eek:
Zrobiłam dyżury przy kompie i teraz moja kolej.:-p

Nie zabawię z wami długo, bo muszę pogrzebać w sieci i znależć na weekend jakieś tanie pole namiotowe , ew. domki w Sielpi. :sorry: Siostra ze szwagrem namawiają nas na weekendowy wypad.:tak:

As hellou. :-) Zaraz luknę na filmiki. :tak:

No, to miłego dzionka mamuśki.;-)

Jestesmy po bilansie i szczepieniu;)
Gaja wazy 12,2 długa 80 cm:)
12 zębów na stanie :)
Ciemiaczko zarosniete;)
Jednak zaszczepiłam na meningokoki bo wiecej było za niz przeciw kiedy sobie rozmyslałam a teraz uciekam do pracy papa

Lenka, fajnie, że wszytko gra :tak:. Spokojnej pracy i udanego dnia :-).
Justa, no to teraz nie posiedzisz za często na BB, ale wpadaj jak znajdziesz chwilkę czasu :tak:. Bym mogła podać Ci napiary na pola namiotowe i kempingowe bo teściowie jeżdżą z przyczepą :tak:. Zazwyczaj jażdżą do Człuchowa ale to chyba inny kierunek :eek:. Owocnych poszukiwań :tak:

Starszaków mam w domu, stąd moja nieobecność.:sorry:
Rano zdążyłam wejść na BB z kawką , a już słyszałam za plecami " Mamoooo dłuuugoooo? " :eek:
Zrobiłam dyżury przy kompie i teraz moja kolej.:-p

Nie zabawię z wami długo, bo muszę pogrzebać w sieci i znależć na weekend jakieś tanie pole namiotowe , ew. domki w Sielpi. :sorry: Siostra ze szwagrem namawiają nas na weekendowy wypad.:tak:

As hellou. :-) Zaraz luknę na filmiki. :tak:

No, to miłego dzionka mamuśki.;-)
Taki wypad fajna rzecz .
Ja byłam tu -jest super
http://www.kasia-sielpia.pl/

Gimpelka, nie potrzebnie jest Ci głupio :tak:. Większość jest zalatana, są dni że się nikt nie odzywa, a są dni że wszyscy piszą. Zdrówka dla Wojtusia, oby na przeziębieniu się skończyło. Ja robię inhalacje małemu podgrzewaczem <na noc wypełniam wodą i włączam i dodaje inhalolu no i pomaga>. Ale z astmatykami to raczej co innego :eek:. Może nie będzie tak źle i się u nigo nie uaktywni. Paskudztwo okropne <moja młodsza siostra ma astmę oskrzelową i lata z nebuliaztorami :-(, okropieństwo>. 3mam kciuki za kartkówki z niemca :tak:.

Ja jeszcze na chwilkę
Tak jak widzicie pielgrzymka to nie tylko modlitwy jak to co niektórzy sądzą ,ale również : mecz piłki nożnej paulini-reszta świata :-D:-D oj działo się działo :-D:-D
Niektórzy w korkach grali a niektórzy na bosaka :szok::szok::-D:-D:-)

Sacrosong -czyli przegląd piosenki pielgrzymkowej (piosenki układane są podczas pielgrzymki przez poszczególne grupy ;-)
Tu jeszcze jeden link tyle,że kiepska kopia ,a innej jeszcze w necie nie ma :no:
WPP 2011 Sacrosong 15 Niebieska część 1 - YouTube

A tu jak się tańczy belgijkę na postojach.
Filmik stary ,bo jeszcze nowe nie są wklejone ,ale dokładnie tak samo wygląda teraz
Przeprośna Górka Taniec belgijski 2 - YouTube

Budowanie piramidy wygląda tak :-D:-D
Budujemy Góra Pątnicza - YouTube

Oj i dużo by jeszcze takich fajnych scenek można opisywać...:-D:-D:-D

reklama
Cześć Dziewczyny,
trochę mnie tu nie było :-( teraz postaram się częściej zaglądać. Dach już mamy, Marcin chodzi jak szalony i jest wszędzie ;-)
Miłego wieczorku!

Do góry