reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Deszcz przeszedł i się rozpogadza. Może jeszcze nie wszystko stracone...:tak:

Agulek robię gęste ciasto naleśnikowe i dodaję do niego trochę cukru i cukru waniliowego, no i owoce. Placki są już wtedy wystarczająco słodkie i nie trzeba posypywać cukrem co przy dzieciach dość istotne jest:-D he he(nie ma wszędzie rozsypanego cukru).

reklama
A u mnie burza trwa....Mały mi marudzi, a M niedługo będzie, wstąpił tylko do Biedronki. Ja już szykuję obiadek, z pomocnikiem ;-)
Krolcia dzięki za pomysł na placuszki, niedługo je zrobię, o ile mi Marcin pozwoli he he...

Witajcie mamusie ale u nas była burza az w pracy światła zabrakło;)ale i tak pracowałyśmy:)ja teraz robię chińszczyznę a'la spaghetti i będe się relaksowac:)
Pazurki zrobione, Gaja spi więc chwilka dla siebie;)

U nas tez po burzy, slonko wyszlo i jest pieknie.:-)
agulek - czapusia juz na jesien? ja musze sie rozejrzec, bo do zestawu jesiennego brac tylko czegos na glowke mojego krolewicza. Tylko w koronie bedzie mu chlodnawo.:-D
krolcia - placuchy pewno pycha, musze kiedys zrobic. Dzis na kolacyje placki ziemniaczane. maly uwielbia. Wczoraj byly racuchy z jabluszkami. Mniam....;-)

I po spacerze:-).
Wyszło piękne słońce ale duchota za to niemożliwa.

Ja chyba mam wszystko na jesień i zimę. Piszę chyba bo mi się maluch taki duży rozrósł:dry:, że mija się strasznie rozmiarówką z ciuchami po starszaku. Na pewno muszę kupić rajstopki, bo mi dziewczyna której pożyczyłam nie oddała:wściekła/y:.

Dzwonił mój m, że był na badaniach. Okazało się, że ma kilka ubytków w zębach i to prawdopodobnie uratuje jego dupsko przed wysyłką na misję. Ufff. Jakby on na misję wyjechał to ja chyba bym sobie paluchy odgryzła z nerwów!:szok:

my byiśmy z Bartkiem poskakać po kałużach:-Dmały to uwielbia
teraz leży z tatusiem na podłodzę i oglądaja baje
krolcia podobne placuszki robie;-)
ja na jesień dla Bartka mam już prawie wszystko oprócz bucików ale z tym to jeszcze poczekam.

my byiśmy z Bartkiem poskakać po kałużach:-Dmały to uwielbia
teraz leży z tatusiem na podłodzę i oglądaja baje
krolcia podobne placuszki robie;-)
ja na jesień dla Bartka mam już prawie wszystko oprócz bucików ale z tym to jeszcze poczekam.
kurde ja dla Gai nie mam nic;)
Buty nie wiem jakie w sumie płaszczyk jesienny ma;)

lena to chyba na zakupy będziesz musiała sie wybrać:-) ale ci zazdroszcze tych cudeniek masz taki wybór i są takie piękne ubranka dla dziewczynek że szok ale z drugiej strony za dużo tego i na co się zdecydować?:baffled: hehe

lena to chyba na zakupy będziesz musiała sie wybrać:-) ale ci zazdroszcze tych cudeniek masz taki wybór i są takie piękne ubranka dla dziewczynek że szok ale z drugiej strony za dużo tego i na co się zdecydować?:baffled: hehe
To prawda, dla chłopca jest mniej rzeczy i często takie ciemne, ponure a dla dziewczynek...mmm, jest w czym wybierać.

reklama
Do góry