reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam popołudniowo.
Wklejam obiecane fotki rowerka.
i fotelik też jest.
A na koniec pokazuję się ja z mokrymi włosami bo pada deszcz :szok::szok::-D:-D:-D uwaga,bo monitor może Wam trzasnąć na mój widok ;-):-):-):-)

Załączniki

• DSC_3784.jpg
    DSC_3784.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_3765.jpg
    DSC_3765.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC_3733.jpg
    DSC_3733.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_3743.jpg
    DSC_3743.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC_3764.jpg
    DSC_3764.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC_3762.jpg
    DSC_3762.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję w imieniu Marcinka za życzenia, to bardzo miłe z Waszej strony :-) narobiłam dziś km rowerkiem hmmm pewnie ponad 20 i powiem Wam, że jestem zmęczona...dziś był taki mały torcik, była Marcina, starsza koleżanka (pójdzie do 3-ej klasy). Teraz M uczy Małego dmuchać świeczkę. Niby wie o co chodzi ale jeszcze nie zawsze chce dmuchać i robi to za słabo. No cóż, może za rok się uda :-)
As dzielna z Ciebie Kobieta ale musisz taka być dla Synka. A Córcia ma ambitne plany i słusznie :-)
anulaaa trzymam kciuki za powodzenie jutro, a dziś udanych ploteczek ;-)
Przepraszam, że tylko tak krótko ale jestem zmęczona i Mały płacze.
Miłego wieczoru i spokojnej nocki!

Witam Kofane! :-)
U nas tez komary szaleja wraz z osami. pelno tego lata w powietrzu.:szok:
Ostatnio malego komar ugryzl w powieke i rano oczka nie mogl otworzyc.:baffled: malo zawalu nie dostalam!
As - pogratulowac ambitnej coreczki! :-)

Ja się tylko witam, muszę iść na dwór z Marcinem, bo Go roznosi energia...pogryzł mnie już, że hej ;-) najpierw pójdziemy z psami na spacer, a potem na rowerek :-)
Miłego dnia!

I ja się witam z kubłem kawy;-).
Dzisiaj m wraca z tygodniowego wygnania. Podpytam się go co tam z tymi badaniami wyszło. Pogoda póki co się spisuje:tak:, więc spacerek w planach jest.
As córka faktycznie ambitna. Oby jej się udało. Z całego serca jej tego życzę:happy:.

As ty chudzino. :szok::-)

Zaglądam do was, ale z braku czasu nic nie piszę. Nad miastem trwają próby przed pokazami lotniczymi Międzynarodowe Pokazy Lotnicze AIR SHOW i głównie oczy mamy skierowane ku niebu. :-D
W niedzielę wyskoczymy sobie na pokaz , co by z bliska pooglądać, podotykać. :tak: Bilety w tym roku kosmicznie drogie. Czyżby w ten sposób chcieli zmniejszyć przybywającą licznie ludność?

Dzięki dziewczyny za pochwały Klaudii.
No ambitna to ona jest,ale uwierzyła w siebie jak teraz do Anglii na obóz wyjechała.
Miała 2 sytuacje tu w Polsce po powrocie,że musiała się dogodać po angielsku i sama potwierdziła ,że nie miała z tym żadnych problemów ,więc dlatego taka decyzja.:tak:;-):-):-)

U mnie wczoraj kolejna burza przeszła.
Boże jak mój mały się burzy boi.:szok::szok::eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled:
Z każdą burzą jest coraz gorzej.
Dziś się cały trząsł biedulek jak tylko prąd wyłączyli.
Nie pomagało odwracanie uwagi,układanie puzzli...Jeden wielki płacz i histeria ...
W końcu się uspokoił jak Darek mu obiecał ,że jak da radę tę burzę grzecznie przesiedzieć to agregat prądotwórczy kupimy :szok::szok::szok:
Tłumaczył mu jak to będzie fajnie,że będą bajki i światło w salonie i u niego w pokoju.
Mały się uspokoił ,burza pierwsza przeszła ,włączyli światło i Kuba kazał tacie po agregat jechać :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale po tym napadzie paniki wiem,że ten agregat to niestety konieczność. Przy Kubusia spektrum autystycznym bez tego sprzętu długo nie damy rady.:baffled::baffled::baffled::baffled:

W nocy znów była burza.
Waliło i tłukło z każdej strony i oczywiście wyłączyli prąd....

http://www.se.pl/wydarzenia/warszaw...owala-dwa-pasy-w-strone-zoliborza_202031.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Wybaczcie że nie poczytam ale Kuba mi coś zwraca od wczoraj i jeszcze psa mam :-) dobrze że M ma wolne do wtorku :tak: zajrzę później jak się ogarnę to wkleję zdjęcia mieszkania i psiaka :tak:

Do góry