reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie piatkowo!:-)
Ja tez sie dolaczam z kubeczkiem malej czarnej!:-) Maly spi, chalupa z grupsza ogarnieta. na obiadek dzisiaj Pomysl na... zapiekana rybe w sosie koperkowym. Pycha...:-)
As - o burzy slyszalam z TVN24 ( bez tej telewizji nie ma u mnie dnia), jakie podtopienia w Wawie.:szok:Szczekam na info o foteliku, bo troche na czasie mi zalezy, bo chce jeszcze sobie pojezdzic z malym.:tak:
Justa - udanej niedzieli zycze, oby pogoda na pokazie byla wysmienita. Podobno ma sie jutro wieczorem troche ochlodzic, ale zobaczy sie. :-)

reklama
Klaudia dzwoniła ze stajni,że nie może jeździć bo okolice stajni pływają :szok::szok:
Teraz robią wał ok 1 m od stajni ,bo woda zaczęła się wdzierać do środka :sorry::sorry::sorry:.
Pan Andrzej powiedział,że po dalszych padokach w niektórych miejscach to można łódką pływać :szok::szok::szok::szok:

U nas też bez szkód się nie obyło ,bo mamy wodę w kanale w garażu tak ok.1 m :sorry::sorry::sorry: ,a tam kupa sprzętu do naprawy aut stoi.
Na razie pompują tą wodę a potem zobaczy się co można jeszcze uratować.:baffled::baffled::baffled:

Ja tylko na chwilę i egoistycznie.
Mój Mały śpi, po wielkim płaczu i po cycu. Dziś znowu były dwie wyprawy do miasteczka. Podczas pierwszej Marcin usnął, ale już byłam niedaleko piekarni, więc podjechałam pod drzwi i poprosiłam o pomoc. Jakaś starsza, życzliwa pani odeszła z kolejki (właśnie kupowała) i potrzymała rower, ja w tym czasie kupiłam chleb :-) jednak życzliwi ludzie się zdarzają:-) W nocy była wielka burza, znowu pozalewało podwórka. Na ulicy niedaleko jest wielka kałuża, jak przejeżdżałam to musiałam zdjąć buty i nogi były mokre :-)
Teraz idę coś posprzątać, bo jutro goście przyjeżdżają,
miłego wieczorku!

Witajcie UDAAAAAAŁOOOOO SIĘĘĘĘ mamy zgodę na przeszczep i termin wstępny na 29 września :-):-):-):-):-):-):-):-)
co prawda mogły byśmy nawet mieć go 1 września bo się zwolnił termin ale nie wiem czy uzbieram te 12 tys do tego czasu bo nie wiem ile mamy na fundacji Z 1%
w każdym bądź razie skakałam dziś ze szczęścia ale zmęczona jestem taaaka ze głowa boli cały dzien w aucie w tym skwarze bez klimy jak na złość :angry:

anulaaa super! Oby była ta kasiora na koncie, szybko i sprawnie wszystko by się zakończyło. Trzymam kciuki &&&&&&&.

Uff gorąco:baffled:

Jutro chyba wybywamy na działeczkę. Trza się poopalać choć trochę tego lata:dry:.

witam w sobotni poranek z kawusia
anulaaa super!!!!!!!!!!!!
Lena może gorączka na zęby?
u nas dziś już teraz jest 24st a co to będzie później?
za godzinke idę z małym na plac zabaw bo później znowu w domu będziemy musieli siedzieć do popołudnia:sorry:

reklama
I ja witam z kawcią.;-)
U nas też już skwara. Oj będzie piekiełko. Zmykamy na działkę, posiedzimy na powietrzu w cieniu. Dzieciakom rozłoży się basenik dla ochłody.
Trzeba jakoś wspólnie spędzić miło weeka:-D bo jutro m znowu wraca do pracy:hmm: i tym razem być może na dwa tygodnie, bo jakieś ćwiczenia mają mieć.

Do góry