reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta u nas fascynacja odkurzaczem zaczęła sie od około 14-15 sc i trwa do dziś:-Dmały mi normalnie odkurza:-D a jak go chowam to jest krzyk
a no daje sie nam obcinać jak narazie miał już dosyć długie włoski a że mu zgęstniały to strasznie sie pocił i miał cała głowke mokra.więc m zdecydował że już czas na fryzjera:-D ja tam lubie jak on ma troszke dłuższe ale wygoda najważniejsza pewnie teraz przez zime nie będziemy go już obcinać zależy jak zarośnie:-D

reklama
Witam, wybaczcie że nie poczytam ale nie mam już siły na nic, latamy załatwiamy dzwonimy i tak od tygodnia :sorry: jak się uda jutro to dostaniemy klucze i będziemy się przenosić w tym tygodniu ale jeszcze nic nie wiadomo :sorry: także ze wszystkim jestem w lesie i już mam dosyć :sorry: z miłą chęcią poszła bym spać i przespała to wszystko :tak: pogoda się zepsuła, pochmurno i zimno :confused2:

Aguska, już dawno zastanawiałam się nad fryzjerem ale mały raczej nie posiedzi na fotelu. Mam namiary na doby zakład fryzjerski w którym ścinają dzieci <siedzą w samochodach i oglądają bajki podczas ścinania> ale jak narazie u nas to nie przejdzie :-(. Puki co podcinam go sama nożyczkami ;-). Co do odkurzacza to mam to samo z Kubą :eek:, ale oprócz tego kombinuje jak tu podłączyć odkurzacz do prądu, a to już nie jest bezpieczne.
Beata, dasz sobie radę kochana. Odpocznij trochę, a później się powolutku weź :tak:. Najważniejsze jest to, że będziecie już mieli mieszkanko ;-)

I po weekendzie. :cool:

Bea fajne to mieszkanko. :tak:
gimpelka wow, ale wyprawa. Dzielny Wojtuś .Dorosłemu ciężko wytrzymać w upale , a mały spisał się na medal. :tak:
anulaaa33 żeby dziecko poszło do przedszkola musi mieć zrobione badania? :eek: Ja pierwsze słyszę. :sorry: Takie wymogi są u was?
fanta a co to ta laguna? :sorry: Fajnie spędziliście weekend. :tak:
krolcia i ty imprezowałaś. :-) Ale szybko zleciały te wakacje. :cool:
Moja młoda też ma pełno krostek po komarach. :tak: Psikasz czymś?
aguska2017 sami obcinaliście? Nożyczkami czy maszynką? Zwykle dzieci krzyczą i płaczą podczas obcinania.

A my tak się bawiliśmy wczoraj :

Załączniki

• DSCN6861.jpg
    DSCN6861.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCN6888.jpg
    DSCN6888.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN6915.jpg
    DSCN6915.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCN6918.jpg
    DSCN6918.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCN6926.jpg
    DSCN6926.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCN6937.jpg
    DSCN6937.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCN6969.jpg
    DSCN6969.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCN6977.jpg
    DSCN6977.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCN6984.jpg
    DSCN6984.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 24
Witam poniedziałkowo,
dom posprzątany, pranie (już 4-te) wywieszone, Marcin już po drzemce. U nas było gorąco w sobotę, aż za bardzo.Impreza udana. Wszystkich nas było 14 osób. Marcin zadowolony z prezentów, a wybierania (pieniążki, kieliszek itd) nie było. Ja nieco jestem poobijana, bo przed imprezą poleciałam jak długa ze schodka. Był trochę śliski, a że leciałam na Marcina, zrobiłam dziwne akrobacje i Marcina położyłam na siebie. Ja mam obite lewe ramię (mam problem z zapięciem biustonosza:-(), lewy łokieć trochę rozwalony i siny, no i prawe kolano - obite i sine:-(przez chwilę nie mogłam się ruszyć, Marcin płakał ale z przestraszenia. Mąż mnie podniósł, Siostra się przestraszyła, że coś poważnego mi się stało. Na szczęście nie uderzyłam głową w betonowy chodnik, na którym wylądowałam:szok:posiedziałam, poszłam pod prysznic i byłam gotowa na imprezę:tak:Marcin był bardzo grzeczny, bawił się i podjadł owoców, torcika a nawet troszkę mięska z grilla:tak:
anulaaa super, że jest zgoda na przeszczep. Trzymam kciuki żeby kasy było aż za dużo :-)
Jeśli chodzi o obcinanie włosów, to ja Marcinowi obcinam maszynką, już chyba ze 3 razy było cięcie. A wcześniej obcinałam Mu grzywkę nożyczkami 3 razy, bo w oczka wchodziła.
Beata fajne mieszkanko, powoli dojdziesz do ładu, spokojnie :-)
gimpelka wow, 30 km jestem pod wrażeniem :-) brawo!
aguska u nas ciepełko i śliczne niebieskie niebo. Może i Wam uda się wyprawa do koleżanki.
krolcia szkoda, że się nie opaliłaś. Dobrze, że po ukąszeniu nie ma śladu.

Marcin chyba mnie zamęczy melodyjką z traktora farmera ;-) od wczoraj gra prawie cały czas i Mały podryguje i podśpiewuje :-)
Miłego dnia!

Justa, laguna, to kompleks basenów< olimpijski, dwa dla dzieci> + solanka + jacuzzi + restauracje + solarum + sauna i inne pierdoły. Że T ma karnet z pracy, to korzystamy z basenów i jacuzzi :tak:. Zawsze to jakieś miłe spędzenie czasu ;-)
Tu masz kochana link i możesz zobaczyć jak to u nas wygląda :takL Centrum Wodne Laguna w Gryfinie
Tu masz fotki jak to orientacyjnie wygląda:
Zobacz załącznik 385793
Zobacz załącznik 385792
Super zdjęcia z tego pokazu lotniczego :tak:. Musiało być fajnie.
Agulek, siniaki szybko znikną ważne, że małemu nic się nie stało i że się kochana nie połamałaś :tak:. Fajnie, że impreza Marcinka udana :tak:, szkoda, że nie wybierał nic na roczek. U nas tak wyszło, że będzie poeta - alkoholik :-D;-).

Pojęcia nie mam po jaką cholerę oni te gniazdka będą sprawdzać:no:.

Justa świetne pokazy:szok::tak:. Mati byłby zachwycony. On kocha samoloty i rakiety. Swoją drogą wiecie, ze nigdzie nie mogę dostać zabawki w kształcie rakiety? Samoloty, wahadłowce tak ale rakiety nigdzie nie ma:no:!(no może oprócz zestawu lego za kilkaset zł:dry:)

To i ja pokażę parę zdjęć. Maluch tym razem nie był uwieczniany. To był ewidentnie dzień starszaka:-).

reklama
Witajcie :-)
ja od rana w trasie musiałam zanieść kał a że Amelki nie ma wzięłam od Wiki ;-) jak się rozkręciła to o 7 mi 3nocniki narobiła a mama tylko prosiła o małą kupkę chodziła z nocnikiem i mówi mama bierz :-D

Aguska nie mam:zawstydzona/y: mój przyjechał z meczu w nocy i stwierdził że był tak pyszny że zjadł połowe ponad :-D także rano do kawki już nie było

Do góry