reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u nas leje deszcz nici ze spacerku chyba że przestanie mały leży w łóżeczku ogląda baje ale zaraz mu je wyłącze więc być może zaśnie... ale sie tym nie łudzę
zaraz psiapisółka ma wpaść na kawke i małe ploteczki:-)
krolcia fajnie ze Danielkowi lepiej;-)

reklama
Witajcie w ten pochmurny dzionek!:-)
Maly zasypia w sypialni, a ja na chwilke wlazlam powiedziem Wam CZESC!;-) U nas dzisiaj od rana siapi deszcz.:-( Populudniu zamieramy sie z szanownym tatusiem do Torunia, ja ide z Ksawkiem do sali zabaw Fiku-Miku, a malz na angielski.:tak:
Justysia - niezla piosenkarka Ci wyrosla, mala zdolniacha Amelka :-D
krolcia - duzo zdrowka zycze, ciesze sie bardzo, ze juz z uszkiem lepiej. Kurujcie sie!;-)
agulek - zycze bezbolesnego zabkowania!:-)
aguska - aby przestalo padac!;-)

Hej dziewczyny! :-)
Wkurzyłam się, bo napisałam posta, nacisnełam jakiś przycisk na klawiaturze i posta mi wcieło :baffled: :no:. Piszę więc od początku :tak:.
Wpadłam tylko na chwilkę pokazać się, że jestem i tak szybciutko napisać co tam u mnie. Mały jak katarzył tak katarzy, nockę miałam względną ale bez rewelacji <na szczęście>, nawet T kazał mi rano spać i nie wstawać. Biedny sam sobie kanapki robił do pracy :zawstydzona/y:, więc się nawet wyspałam.
Chorowitką zdrówka życzę :tak: :-).
Agulek, zdrówka dla Marcinka, mam nadzieję, że szybko mu przejdzie i w końcu będziesz mogła sobie pospać.
Karolcia, mam nadzieję, że Twojemu małemu szybko przejdzie. W końcu ból ucha to nie przelewki. Zdrówka dla Danielka :tak:.
Aguska, widzę, że u Ciebie pogoda taka jak u mnie czyli do dup... Szkoda, bo niechce mi się w domu siedzieć. Mam nadzieję, że Bartek uśnie Ci w dzień :tak:. Mój mały też zamiast teraz spać w łóżeczku skacze jak małpka i wyciąga szczebelki.
As, co za konowały! Ci zamiast leczyć starsze osoby to twierdzą, że się nie kalkuluje i nie warto :wściekła/y:. Ja nie wiem czy zaoszczędziś na nich chcą czy co. Mam nadzieję, że zrobią mamie w końcu potrzebne badania :tak:. Zdrówka dla niej i dużo cierpliwości dla Was :tak:.
Asienka, dobrze, że Twój mały jest już na tyle rozgarnięty, że się zapakuje i chce do wózka :tak:. Najważniejsze, że się nie buntuje.
Dobra drogie panie lecę sobie kawkę zrobić bo czuję jak ciśnienie ssssssssssssssssssssspada :-D

Witajcie,
ostatnio nawet czasu na napisanie nie mam :baffled:
Widzę,że choróbska już atakują :szok:asiooooooo

Krolcia u nas też często wysiękowe zapalenie ucha przez rozszczep już miała dreny założone i na razie mamy spokój
As co to za szpital :szok::szok::szok:
Fanta może Ci teściową podrzucić szybko skoczy w górę :-D:-D:-D:-D;-)

A u mnie dziewczyny RAJ NA ZIEMI :-):-):-)
W poniedziałek zawiozłam dziewczynki do mamy i mam tylko Amelke zerówka więc chodzić musi ;-) pół dnia siedzę sama :-)
Wczoraj zabrałam Amelke i dzieci od koleżanki do Nibylandii poszalałyśmy i zmęczone wróciłyśmy
Obiecałam sobie ze przez te dni nawet nie gotuje więc dziś szybką pizze zrobie ;-)

Karolcia, smacznej kawki :tak:. Mój brzdąc smacznie śpi <w końcu> a ja mogę się polenić :tak:.
Uwielbiam takie chwile :-)

Zamień się ze mną miejscami :hmm::hmm::hmm:

Starszaki obiadek wsunęli, była przerwa godzinna, teraz do lekcji zasiadamy.:tak: Ileż to zadają w tej IV klasie. :dry:
Oczywiście Amelia z nimi odrabia pisząc zgrabne szlaczki w starych książkach.:-D

krolcia no to stuk kubeczkiem z kawką. :-)

anulaaa33 ale ci dobrzeeee :szok::-D

AsienkaPL miłego popołudnia.:tak:

reklama
hej ja już po drugiej kawce i wy chyba też:-D
mały mi zasnął sam w łóżeczku chwile po 12 i śpi do tej pory:szok: a niech śpi tylko ciekawe jak będzie z nocka:dry:
fanta zdrówka dla Kubusia
anulaaa no to teraz masz labe:-D
justa fajnie że Amelka sie nie nudzi tylko naśladuje;-)
Asienka udanego wypadu

Do góry