reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aguska mam nadzieję, że to na zęby. Zobaczymy, jak będzie dalej.
ViKamcia dzięki, w sumie nie patrzyłam jaka jest kolejność wychodzenia zębów he he ale to śmieszne, że wychodzą najpierw 4-ki :-)
Mały śpi, ja się zabieram za obiad.

reklama
Hellol!:-)
aguska - dzieci w wieku naszych pociech bardzo szybko ucza sie! :-) maly dzisiaj rowniez szalala na maksa na placu zabaw, ale byl grzczny i zrozumial ze czas powrotu do domku. Ksawcio czesto, jak ma juz dosc bierze swoje zabawki, pakuje do wozka i wsiada do niego.:-D Rozczula mnie to...:-D
agulek - zdrowka zycze :-)
Dobranoc dziewczyny!!! :tak:

U nas antybiotyk. Mały obudził się z niezłym wyciekiem z ucha. Pojechaliśmy więc do lekarza. Czyli gorączka dwa dni temu mogła być od ucha, albo wszystko razem do kupy. Nasz pierwszy antybiotyk buuuu.

Kolejność zębów faktycznie śmieszna. Już przy Matim przechodziłam zdziwienie. Trójki najbardziej bolesne są, bo muszą się wcisnąć między już wyrośnięte zęby.

Dziecko znajomych miało tak bolesne ząbkowanie, że przy trójkach jakby mogło to by po ścianach chodziło. Tydzień płaczu co 20 minut i w dzień i w nocy. Po szpitalach z nim jeździli. Nacierpiał się biedny.

U nas antybiotyk. Mały obudził się z niezłym wyciekiem z ucha. Pojechaliśmy więc do lekarza. Czyli gorączka dwa dni temu mogła być od ucha, albo wszystko razem do kupy. Nasz pierwszy antybiotyk buuuu.

Kolejność zębów faktycznie śmieszna. Już przy Matim przechodziłam zdziwienie. Trójki najbardziej bolesne są, bo muszą się wcisnąć między już wyrośnięte zęby.

Dziecko znajomych miało tak bolesne ząbkowanie, że przy trójkach jakby mogło to by po ścianach chodziło. Tydzień płaczu co 20 minut i w dzień i w nocy. Po szpitalach z nim jeździli. Nacierpiał się biedny.
Zdrówka życzę.Ból ucha może być również od zębów ,od kataru ,który uszko zaleje,od zawiania...
U mnie Kubuś przy zębach zawsze "łapał "ucho.
Witam w środę.
U nas jak zwykle pod górkę...

Dziewczynki -wreszcie zapadła decyzja w sprawie mamy.
Właśnie teraz Darek przewozi mamę do Międzylesia -dostaliśmy zgodę na przeniesienie -transport niestety we własnym zakresie :sorry2::sorry2::sorry2:
i najgorsze.
Mama czekała 8 tygodniu w szpitalu na badanie,którego ostatecznie jej nie zrobili ....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

krolcia zdróweczka dla Danielka szkoda że antybiotyk musi brać ale może szybko pomoże;-)
agulek życzę szybkiego ząbkowania i spokojnych nocek
as to nie fajnie że w końcu nie zrobili jej tego badania
asienka mój to nawet jak jest zmęczony to i tak sam nie pójdzie:-Dzreszta on chyba nigdy nie jest zmęczony chyba że wieczorem ale nawet wtedy gdybym mu pozwoliła szaleć do której chce to nie wiem kiedy by sam miał dość:-D cudny musi być widok jak Ksawery bierze zabawki:-D
A u nas tak Bartek po 18 zasnął ciekawe jak to dziś będzie bo pogoda nieciekawa a ja z nim w domu z nieśpiącym nie wytrzymam!!!!!!!!!oby nie padało

co do zębów to u nas wychodziły 4 a zaraz po nich 3 czyli wszystko praktycznie razem i nie było ciekawie mały był dzielny ale długo mu rosły i dokuczały.teraz mamy spokój ale boje sie 5 patrzyłam małemu w buziaka i całe szczęście miejsce na nie jest.

Witam.;-)
Wczoraj maluch dostał krople do ucha i mooocno podziałały bo dziś mam z powrotem swoje grzeczne dziecko:-D. Od dwóch godzin bawi się sam grzecznie na podłodze i NIE MARUDZI!!!he he.:-D

As to po prostu skandal co piszesz:szok::wściekła/y:!!!! A potem wyliczają jacy to oni biedni qr..wa mać i kasy nie mają! No jak tak trzymają pacjentów to się nie dziwię!

Agulek współczuję. Zdrówka dla malucha, może też coś z uszkami? Pogoda taka, że niby ciepło ale zawieje... Ja swojego też pewnie przewiałam:-:)zawstydzona/y:

reklama
A ja na BB ostatnio mam czas tylko do południa. :sorry2:Wieczorkiem tylko wpadnę sprawdzić czy na forum porządek i padam do łóżka jak stonka z kartofla po oprysku.:dry:
Rano gotuję obiad , poświęcam czas Amelii , potem z Julą odrabiamy lekcje, rozmawiamy, potem z Kacprem. IV klasa to już nie przelewki.:no: W nocy z mężem...:-pI cały dzionek mija jak z bicza strzelił.:tak:

As tyle czasu. :szok: W głowie mi się to nie mieści. :no: No ale dobrze, że coś ruszyło. :tak:

krolcia, agulek80 zdrówka dużo dla maluszków ! Te pogody to teraz takie zdradliwe... Rano chłodno , w dzień cieplutko. Tu zawieje, tam zawieje i o przeziębienie nietrudno.

AsienkaPL to prawda, że szkraby bardzo szybko wszystkiego się uczą. :tak:Amelka z każdym dniem nabywała nowych umiejętności.:tak: Nadziwić się nie mogłam jaka z niej zdolna bestia. :-D Co dzień rankiem włączam jej Baby tv. Zna skubana wszystkie piosenki. :tak: Gada jak najęta. :tak:

aguska2017 moja potrafi tylko rozróżnić kolor róziowy ( różowy) :-D

Do góry