Hej.
Witam sąsiadkę Aleksię. Kupę czasu!:-)
AsienkaPL no własnie ja tak jak i ty. W I ciąży strasznie się męczyłam , musiałam do szkoły jeździć. Maturę zdawałam już z 6 miesięcznym Kacprem.
Autobusami też się najeździłam i wiem o czym piszesz.
Dlatego teraz sama walczę o siebie. Ale jak widzę ciężarną ledwo zipiącą , to za nią walczę. ;-)
krolcia o kurcze, niefajnie.
I to przed zimą.
aguska2017 moja uwielbia korniszony.
fanta no to udanego wyjazdu i weekendu! Ciepełko zapowiadają, więc dużo słoneczka wam życzę!
:-)
aguska2017 oby jak najwięcej takich dni! Miłego dnia wolnego!
:-)
lena nawet nie wiesz jak się cieszę!
Martwiłam się.
anulaaa33 to ja poproszę barszczyk. Zaraz nakładam kurteczkę i pod wieczór się zjawię.
Helikopterem to parę godzin lotu. 
Mamuśki mam dylemat.
Poradzicie?
Podjęliśmy decyzję , że jedziemy dziś na weekend do Sielpi z moją sis , szwagrem..., odpocząć.
Ale wiecie co? Mam jakieś dziwne przeczucie , że coś się stanie, czuje jakiś lęk.
Wczoraj w nocy śnił mi się szczur i mysz , szli sobie razem przez kuchnię , a dziś wojna.
Byłam w centrum niej, tuliłam dzieci , strasznie płakałam:-(.Nie nawidzę takich snów. Poza tym jak już mi się coś śni, to na bank coś się stanie. :-(
Zerknęłam do sennika i się przeraziłam.
Szczur ostrzega przed fałszywym przyjacielem. Mysz to konflikty i zmartwienia. Wojna to też nic dobrego. " Wojna raczej nikomu nie kojarzy się z niczym pozytywnym, a więc i znaczenie snu wojna powinno być negatywne."
widzieć wojnę - przeżyjesz wielkie zdenerwowanie
dostać się do niewoli - spotkasz silnego przeciwnika, który przysporzy ci szkód
zobaczyć zbrojenia - nadciąga nieszczęście
czytać w prasie o przygotowaniach do wojny - złe wieści
ujrzeć zniszczoną broń - uspokojenie po jakiejś katastrofie
iść na wojnę - zatarg z władzą
Wierzycie w sny?
Mnie niejednokrotnie się coś wyśniło. :-(
Jechać czy nie jechać?

Witam sąsiadkę Aleksię. Kupę czasu!:-)
AsienkaPL no własnie ja tak jak i ty. W I ciąży strasznie się męczyłam , musiałam do szkoły jeździć. Maturę zdawałam już z 6 miesięcznym Kacprem.

Autobusami też się najeździłam i wiem o czym piszesz.

Dlatego teraz sama walczę o siebie. Ale jak widzę ciężarną ledwo zipiącą , to za nią walczę. ;-)
krolcia o kurcze, niefajnie.

aguska2017 moja uwielbia korniszony.

fanta no to udanego wyjazdu i weekendu! Ciepełko zapowiadają, więc dużo słoneczka wam życzę!

aguska2017 oby jak najwięcej takich dni! Miłego dnia wolnego!

lena nawet nie wiesz jak się cieszę!

anulaaa33 to ja poproszę barszczyk. Zaraz nakładam kurteczkę i pod wieczór się zjawię.

Mamuśki mam dylemat.

Podjęliśmy decyzję , że jedziemy dziś na weekend do Sielpi z moją sis , szwagrem..., odpocząć.
Ale wiecie co? Mam jakieś dziwne przeczucie , że coś się stanie, czuje jakiś lęk.

Wczoraj w nocy śnił mi się szczur i mysz , szli sobie razem przez kuchnię , a dziś wojna.

Zerknęłam do sennika i się przeraziłam.

Szczur ostrzega przed fałszywym przyjacielem. Mysz to konflikty i zmartwienia. Wojna to też nic dobrego. " Wojna raczej nikomu nie kojarzy się z niczym pozytywnym, a więc i znaczenie snu wojna powinno być negatywne."
widzieć wojnę - przeżyjesz wielkie zdenerwowanie
dostać się do niewoli - spotkasz silnego przeciwnika, który przysporzy ci szkód
zobaczyć zbrojenia - nadciąga nieszczęście
czytać w prasie o przygotowaniach do wojny - złe wieści
ujrzeć zniszczoną broń - uspokojenie po jakiejś katastrofie
iść na wojnę - zatarg z władzą
Wierzycie w sny?
Mnie niejednokrotnie się coś wyśniło. :-(
Jechać czy nie jechać?