reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta z chęcia bym sie zabarała ale to ty daleko mieszkasz:-D:-D:-D może kiedyś będzie okazja;-)
To Kubuś pewnie poszaleje sobie u prababci:-D
a moi panowie śpia:eek: no i dobrze bo obiad przynajmniej zrobiłam
my sie wybieramy dziś na działeczke do prababci mały sobie pobiega a m ma naprawić babci dach w altance więc dzionek na swieżym powietrzu nam minie
Fanta spokojnej podróży i zdaj relacje jak wrócisz

reklama
Witajcie mamusie:-) Asieńka dziękuję za zdrówko:-) Justa witaj sąsiadko:-) ja kochana i wierzę i nie wierzę w sny choć czasem mi się sprawdzają. Ale myślę ze powinnar zapomnieć o tym śnie i jechać odpocząć puki masz okazję:-) i jeszcze podobno ma być cieplutko to korzystaj z ostatnich dni lata i będzie dobrze zobaczysz:-) u mnie pramko się zrobiło obiadek też:-) dziś gotowalan bigos ze świeżej kapusty:-) a teraz szykuje się już po Igora do szkoły:-) długo tam ich trzymaja bo od 9.40 do 14.50:-) . Potem jeszcze jadę do mojej pani doktor neurolog bo do dziś mam zwolnienie i tak dzień mija. Wpadne do Was jeszcze potem. As Kochana witam Cię. Na pw napisze Ci numer nowy będę miała. Buziaki kobietki:-)

Fanta no to udanego wypadu! Wracaj do nas cała w skowronkach z siłami na kolejne dni!:-)

Aleksia z nerwami nie ma żartów. :no: Zdrówka ci życzę!
Właśnie, gdyby nie pogoda , to chyba tym bardziej nie chciało by mi się ruszyć.:tak:
Zapowiadają piękny wekeend. :-)

Postanowione , jedziemy. :tak:
Dziękuję za miłe słowa , porady, pomoc.:-)

To do poniedziałku.;-) Bye!

Witajcie kobitki!:-)
My po spacerku. U nas popoludniu pieknie sie wypogodzilo, wiec zal bylo nie skorzystac!:-) Jutro mam w planach wykopki, na szczescie tylko przedpoludniem, a na popoludnie planuje hm.... jeszcze nie mam planow, ale pewnie cos tam wymyslimy:-)
Dziekuje dziewczyny za rady dotyczace ubran zimowych. :-)To nasza pierwsza zima z typowym sniegowym szalenstwem, wiec trza zadbac o odpowiednia garderobe. Zyczcie nam duzo sniegu tej zimy, bo zamierzamy szalec na maksa.:-D:szok:
Moze macie na sprzedaz kombinezonik zimowy dla chlopca w rozmiarze 92 badz ewentualnie 98. Dajcie znac!:-):-)
Aleksia - hm.... pycha bigosik :tak::-)To ja sie wpraszam z talerzykiem...:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hello
my wczoraj byliśmy na działce u prababci Bartka mały szalał wcinał malinki i rozrabiał:-D
ja dostałam od babci kabaczka troche marchewek buraczki no i malinki.
dziś jeszcze nie wiemy co będziemy robić ale zapowiada sie śliczna pogoda więc w domku raczej siedzieć nie będziemy;-)
dziś już byliśmy na rynku po warzywka
a jutro mój brat ma urodzinki więc robimy u nas grilla na ogródku trzeba będzie jakiegoś torta wymyśleć po kończy 30 lat;-)
a co tam u was?
krolcia,agulek, gimpelka,anulaaa,aleksia,as,lena,asienka,ewuniaf piszcie kochane sorki jeśli o kimś zapomniałam:zawstydzona/y:
bo fanta i justa wyjechały;-)

Witam.
Ja od czwartku zdycham po wyrwaniu zęba.
Oj ciężki przypadek był z tym zębem.
Dłutowany ponad 40 minut w 2 znieczuleniach -przewodowym i nasiękowym :-:)-(
Po wyrwaniu dentysta przyznał mi rację i powiedział to co mu mówiłam na początku :
Prawdę pani mówiła -trudno się pani znieczula,bardzo wolno działa znieczulenie ,zawsze są jakieś niespodzianki i można się zmęczyć przy pani zębach :-D:-D:-D:-D:-D
Okazało się ,że ząb miał zrośnięte 2 korzenie i był przyrośnięty do kości.
Nie dość ,że się facet namęczył przy wyrywaniu to jeszcze musiał potem szlifować kość zębodołową bo krawędzie były ostre.:sorry2::sorry2::sorry2:
Zębodół boli mnie do dziś ,ale już coraz lepiej.:tak::tak:

Niedługo się wybieram na całonocne czuwanie pielgrzymkowe do Częstochowy.
wyjazd dziś o godzinie 13.30 :-):-)
Powrót jutro rano ok 10-11

To tyle u mnie.
pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

reklama
Witam.;-)
Ło matko:szok: As aż mi się słabo zrobiło po Twoim opisie szlifowania w zębach! Brrrrr:baffled:.
Miało być dziś ładnie! I co:wściekła/y:? Zrobiłam wczoraj w nocy jeszcze pranie. Na razie wisi na balkonie ale czuwam, bo jest strasznie pochmurno.

Do góry