reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny ja tylko przekazałam pozdrowienia nic więcej :tak:

Kubę brzuch boli i już nie wiem co mam robić :baffled: nic nie chce brać :no: zrobiłam mu mięty do picia zrobił łyczka i beee i płacz no masakra :no: już nie wiem co mam mu dać, teraz śpi i mam nadzieję że jak wstanie to mu przejdzie :sorry2: a jak nie to będę musiała na żary jechać do przychodni bo tam najbliżej oddział dziecięcy :sorry2: ach z dziećmi :sorry2: koleżanka dała mi jagody i krople żołądkowe ale jagód on nie weźmie nawet na palec :dry: a krople to wątpię :confused2: może Wy mi coś podpowiecie bo jestem w kropce :confused2:

Aguska no właśnie nic mu nie jest, ani biegunki ani gorączki nic dosłownie :tak: okładu sobie nie da zrobić a gdzie tam dzikie dziecko hehe :-D dałam mu na początku paracetamol żeby go nie bolało ale nie pomogło, bardziej mi to wygląda na skurcze brzucha :sorry2: jak się obudzi to zobaczę co i jak, dobrze że przychodnia u nas do 18 w razie czego :sorry2: ach no i jak go boli to nie da sobie nawet nóg wyprostować, skulony leży

reklama
a ja kupie pączki...Dzieci tylko symbolicznie zjedza, a Pan Mąż tak się wczoraj popisał, ze nie zasługuje, zeby stać przy garach dla niego....
Beata a może to wyrostek???

Do góry