reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Różyczka Bartek ma lepsze i gorsze dni i tak koło 16 jest stan kryzysowy bo chce mu sie spać a nie pójdzie.Ale mój to już przyzwyczajony że rzadko śpi w dzień więc potrafi sie sam zająć choć czasem domaga sie zabawy z nami non stop.
No i mój Bartek jest jednak starszy od Olka o sporo to już inaczej się bawi;-)
No właśnie mały mi teraz szaleje na śpiącego to on teraz już nie wygląda

reklama
Olo teraz co raz przyjdzie sie przytuli pomarudzi i idzie dalej sie bawic... Na spiacego nie wyglada. Zasypiał w krzesełku przy jedzeniu! Smieszny widok.... on taki spokojny! Juz dawno go takiego nie widziałam. Olo jest spokojny tylko jak spi a tak to nawet przy jedzeniu sie wierci, reka macha i noga!!!l

Różyczka u mnie to samo:-DMój to nawet w nocy wędruje po łóżku:-D ale dorasta mi chłopak bo sam zaczął się przytulać:tak:oczywiście nie zawsze i nie za długo ale ma takie napady i przyznam się że bardzo to lubię;-)Jak podejdzie przytuli się i powie ko......(kocham):-)

Ael sam seks :-) Mąz się pewnie oprzeć Ci się nie umie :-p
Ale mnie plery nawalają od tych kolczyków...Ale zrobione :-p No i skończona tacka wielkanocna z wikliny :-p
Jutro powinny przyjśc drewniane jaja :-) Oooo i świeczniki..Marzy mi sie toaletke zrobic i taka większa skrzyneczke i tacke pod laptopa....Ech ..Zaspiewam niczym Abba "Money, money, money :-p"
Justa uff nareszcie...

Justa uff nareszcie...
Bodzia czyś ty oszalała? :szok:
Ja Ci tu chciałam dać zarobić, a ty w rezultacie dając mi te gratisy i wysyłając poleconym na ogromnym minusie wyszłaś!:no: :zawstydzona/y:
Dziękuję! Bardzo bardzo bardzo mi się podobają kolczyki! :-) Julka skradła mi delfinki i motylki. :-D
Dziewczyny polecam Wam biżuterię Bodzi! :tak::-)
Jutro wkleję fotki i się pochwalę jakie cudeńka dostałam .:tak::-)
A tymczasem łóżko mnie woła. (czyt. to coś z dużym brzuchem zwane mężem :-D).
Dobranoc. Spokojnej nocki!

Wydało się :-p
Ja tak nie lubie, że ktos tyle czeka, a bałam sie, ze normalnie to nie dojdzie. A te kolczyki lezaly i leżały, nikt ich przytulic nie chciał..To sie ciesze, że maja kochający dom :-p A za tyle czekania to się gratisy należa !!! OO
W ramach podziękowania wypromuję cię u siebie na blogu . :tak:
Jeszcze raz bardzo dziękuję! ;*

reklama
Do góry