reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No i nie jade wrrrrrrrrrrrrrrr.
Moze po południu..Ech..Do kolezanki zadzwoniono, ze musi do pracy po jakieś papiery jechać....Ech..

Aguska kazdy mowi ze dosc duzy jest, Problem mamy ze spaniem w dzien, spi tylko godz. Na noc idzie spac 20 a o 6 szaleje:dry:
Fanta daj znac jak po lekarzu;-)
Krolcia jak ospa Mateusza?

Anula ale ładnie ci śpi na noc a wiesz on już zwiedza świat więc nie ma czasu na drzemki:-D ciesz się że ci o 20 chodzi spać bo mój w wieku twojego to czasem zasypiał o 23:dry:
co do wstawania to mój do tej pory ranny ptaszek i wstaje 6-7 ja już się przyzwyczaiłam:-D

Skończyłam .:-) ( klik na fotkę)

1.jpg
7.jpg

Zaraz wkleję na bloga i na FB, co byście mogły bliżej im się przyjrzeć. :tak:

O kurcze fanta. :-( Dużo zdrówka życzę!
Aguśka, krolcia a no podpalacz. :tak: Wczoraj z psiapsiółką weszliśmy na temat , że codziennie wieczorem syrena wyje i straże pędzą ze 3 czy 4. :tak: A ona na to, że to na jej wsi codziennie o tej samej porze stodoły płoną. :szok: Wyszła przedwczoraj wieczorem na papierosa i widziała jak ktoś spiernicza polami spod jej stodoły. :szok: Puścili psa na noc. :tak:
No i wczoraj znowu jechali do pożaru.
Anula1989 piękna pogoda, korzystajcie. :tak:
Bodzinko no szkoda.
A ja nie wiem czy się brać za mycie okien , czy wyjść z młodą na spacer....:dry:

Justa, Sliczna masz corcie;-)
Aguska no wlasnie w dzien 3 raz je plus obiad, deserek i w nocy 2-3 a najgorsze jest to ze mleka nie chce i musze kaszke dawac, w nocy probuje go oszukac i daje miarke do smaku i karmie gdy zaczyna sie wiercic wtedy przechodzi mleko, nawet w nocy nie wytrzyma bez jedzenia dluzej niz 3 godz:dry:

anula wyrośnie z tego do roku spokojnie mu dawaj jak tak bardzo chce tym bardziej że on nie jest jakiś otyły;-)Z czasem przestanie chcieć w nocy jeść a jak nadal nie to niestety będziesz musiała zarwać dwie trzy noce i go przetrzymać ale myślę że nie będzie to konieczne:tak:;-)

reklama
Aguska do roku sie nie martwie zobacze jak potem bedzie;-)tylko nie chcialabym zeby pil tyle kaszki bo to slodkie i szkoda zabkow ale na to wplywu nie mam:dry:
Czas sie malowac i ruszyc na spacer;-)

Do góry