reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam w niedzielny poranek
wczoraj zakonczyłam pisanie a dzis zaczelam:-)

dziewczyny odsypiaja wczorajszy wieczor,
moje dziecko dopiero wstało na mleko po całej nocce:-D
pogoda niezaciekawa dzisiaj,chłodno i mglła
a mi dretwiał wczoraj kark-mrowki mi chodziły:eek:

reklama
Dzien dobry, my tez sie witamy w ten mglisty poranek. Mojemu malemu cos sie dzisiaj godziny pomieszaly i obudzil sie o 3 w nocy na jedzonko:szok:, chyba pierwszy raz od ukonczenia poltora miesiaca:tak: Podejrzewamy jednak, ze to zebusie tak go mecza:-(. A teraz juz po drugim sniadanku bawi sie w lozeczku i slucha swojej dzieciecej muzyczki:))

witam chcociaz ja kawki nie pijam nie lubie ;-)

u nas pogoda takze lipna starsznie
malutka śpi a ja sie wykapalam i siedze czytajac bb obiadek dostalam wczoraj od tesciowe takze dzis leze caly dzien no poza spacerkiem oczywiscie o ile pogoda pozwoli

Witam,
,moje chłopaki na spacerku,
a ja gotuję obiadek,
przeglądam płyty w poszukiwaniu CD RW żeby sobie to co zrobiłam
przez czas urlopu przenieść jutro do pracy,
dziwnie tak po 2 latach pójść :eek:, odzwyczaiłam się.

Krystian i zakładanie pieluch
4.gif
.
Ja nie pamiętam kiedy normalnie mu zakładałam a on grzecznie leżał,
chyba jak 3 miesiące miał :baffled:. Potem się nauczył przekręcać we wszystkie strony z prędkością światła.
Teraz mi wieje, gania na golasa po całym mieszkaniu i się cieszy.
Już kilka razy zdarzyła nam się kałuża, i jak mial biegunkę to ...
ciężko było dywan doczyścić.

pozdrawiam

witam w tą szaro bura niedzielkę
Ja poszłam z moją Emi na kałuze po deszczu ,załozyłam jej kalosze ,i pokazałam jak w kałuzach ma dreptać ,bardzo jej sie podobało :tak: :tak: :-D :-D ,a wiara patrzyła sie na mnie jak na wariatkę:baffled: :-)

reklama
aga29, mnie nic już nie zaskoczy, co się dzieje w tym kraju... :dry:

My właśnie wróciliśmy z festynu powitalnego jesieni, ale denny był bardzo. Na szczęście za miastem, nad jeziorem, to i powietrza nałapaliśmy i spacerek długi zaliczyliśmy. Synuś nakarmiony, więc biorę się za obiad :))

Do góry