reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dziewczynki...dwa dni mnie nie było a tu tyle czytania:-)
Dopiero co nadrobiłam:-)

Mysmy w wekend mieli imprezke...moj M miał urodzinki co prawda 23 ale imprezka była o tydz pozniej i bawilismy sie przez dwa dni było super zreszta w tym towarzystwie widujemy sie dosc zadko bo trudno sie zgrac i zebrac do kupy:-p

Mija wszystkiego najlepszego:-)

Jagoda niezły łobuziak ci rosnie:-)

A macius miał radoche w wekend bo były dzieci i w ta nocke bardzo ładnie przespał w swoim pokoiku. Wiecie myslałam ze beda gorsze jazdy z przeprowadzka małego ale jest spoko, nie boi sie spac sam w pokoju, choc czasami musze go brac bo chce sie przytulac

reklama
NIKITA zycze powrotu sprawnosci cycolka;-)

brenda juz jest dobrze ale niestety sie nabawiłam ropnego zapalenia cycka i była tragedia przez miesiąc to szajstwo leczyłam, a boże jak to bolało :baffled::baffled:
jak mi rozcieli cycka i zobaczyłam ile ropy tam było to sie załamałam i tak przez misieac co dziennie do lekarza na zmiane sączka i wyciskanie ropy :eek::baffled::baffled:

lae teraz jest juz dobrze dziura tez sie zarasta juz tyci tyci a błya jak lej po bombie ;-)

Kobitki dbajcie o swoje cycusie i uważajcie na to bo nikomu nie zyczę takiej męczarni no chyba że jakaś z was lubi uczcie tak jak by ktos prystawiał wam gorące żelazko ;-);-);-);-):-D:-D:-D

No terorysta spi a ja mam troszke wolnego :-)... choć musze jeszcze pozmywac ,wykapać sie ,odkurzyć :baffled:

nikita :szok: jezusicku az mie piersi rozbolały :baffled: rany jak sie tego dorobiłaś :oo: dobrzzeze juz po wszystkim

KUnda widze że u ciebie też imprezowy wekend :-) super czasami trzeba odreagować :tak:

Dziewczynki dzieki bogu juz jest oki a dorobiła mnie tego Klaudia gorzej ciagnela cycka bo zeby zaczeły jej rosnac i zrobił mi sie zatro ale nic nie pomagało wiec dostałąm antybiotyk ale on tez sie nie spisał i taki był finał

a własnie tearz te łobuz domaga sie towarzystwa

witam zraneczka ja dopiero wstałam:laugh2: a muj synus dalej spi,on to ma nieraz melodie do spania
JAGODA muj synek tez miał taki katarek i byłam z nim u lekaza
NIKITA o majgot wspołczuje

kurde a pogoda faktycznie kiepska i dzis ma byc pochmurno:-( juz nieda rady spacerowac długo z mąłym po dworze,a on uwielbia byc na spacerku:eek:

NIKITA ja składałam papiery ,i to nie jest nic trudnego
wypiszesz karte-z dokumentow musisz miec dowod,swiadectwa ukonczenia szkoły,pracy(jak pracowałas)i ja musiałam miec akt ur.dziecka do wgladu
no i jak masz pokonczone jakies kursy dodatkowe to tez wez swiadectwa

reklama
Do góry