reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta bo nie trzeba tam nic wpisywać tylko nad tym gdzie sie wpisuje wyskakuje szybkie logowanie przez facebook czy jakoś tak i to tylko wciskasz i już samo cie loguje;-)ja wczoraj z Ł konta tak zrobiłam i sie udało:biggrin2:

reklama
Dzień dobry
Oddam dzieci na przechowanie...Inaczej ich rozniose....Wychodzić się nie da...Czuje sie jak przejechana walcem a oni wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Do tego miałam w tym tygodniu sprzatac na błysk a tu kicha, ledwo obiad robie..

Witam mamusie

ja już kawkę wypiłam, Liwia ucina sobie pierwszą drzemkę, obiadek się gotuję, pranie wypranie i wywieszone pod balkonem coś pogoda się psuje rano pięknie jeszcze słońce świeciło tylko patrzeć jak deszczem lunie:tak:

z miłą chęcią bym oddała głosik ale nie mam FB:no:

Bodzinka ile masz dzieci z suwaczka widzę tylko że masz Filipka, śliczne robisz te lale:-)
aguska a te przepisy to są twojego autorstwa

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
fanta bo nie trzeba tam nic wpisywać tylko nad tym gdzie sie wpisuje wyskakuje szybkie logowanie przez facebook czy jakoś tak i to tylko wciskasz i już samo cie loguje;-)ja wczoraj z Ł konta tak zrobiłam i sie udało:biggrin2:
Aguska, mi nie chce wskoczyć jest dalej że e-mail albo hasło :dry:. Wydaje mi się, że musiała bym tą stronę polubić czy coś. Jak wymyślę co i jak i mi się uda, to dam znać :tak:.
Bodzia, wzięła bym ale młody mój przeziębiony :sorry:. Tak źle się czujesz? Jak wczorajsze muffinki, dało się coś uratować?
Mirelka, widzę, że na pełnych obrotach jesteś ;-).
Uciekam zajrzę później.
Udanego poranka :tak:

Hej a gdzie suwaczek Karola???????
Dzięki, lalami sobie dorabiam...
Fatalnie się czuje...Dawno już tak zle nie było....Do tego wiadomo, chłopaki w domu do głowy dostają a pan tatuś pracuje:wściekła/y::wściekła/y: Ewentualnie w weekend na godzine....Niech spada w weekend!!!!! Rzucam niecenzuralną wiązanke :-p Ale jak chce żeby coś dzieciakom kupił to z łasą bo on nie ma kasy!!! to po co pracuje??? jakieś ochłapy płaci bo kredyty (#%^&*) i zarabia tak malutko (@#%^*) ale wecznie w pracy!!! Przychodzi do nich kiedy mu sie podoba a Lolek od tygodnia się o niego dopytuje...I co ja mam dziecku mówić??? Aaaaa dzisiaj jestem jak bomba zegarowa ;-)

Mokro u nas , a u was? I znowu straszą tornadami na południu. :eek:

mirelka mama leżała na urologii z powodu kamienia i problemy z nerką były.
Bodzia może nie zmieścił się ten suwaczek ? Wiem, że istnieją ograniczenia przy wklejaniu linków, suwaczków w sygnaturze. :tak: Masz 4 linki oprócz 3 suwaczków. :tak:
Współczuję, że trafiłaś na takiego palanta, który czuje się jakby nie miał w ogóle żadnych zobowiązań do ciebie, dzieci.... :no:

A my nie dano wstaliśmy, gdyby nie zadzwonił telefon pewnie jeszcze byśmy spali. :zawstydzona/y:Zabieram się zaraz za obiad, po potem chciałam do lasu na kurki skoczyć , podobno taki wysyp. :tak:

Bodzinka chyba się skuszę na twoją Lalę tylko muszę pooglądać ale ile czasu zajmuje ci wykonanie jednej lalki wszystko ręcznie szyjesz,:tak::-)
e wcale się nie dziwię że masz dość ty sama dzieci wychowujesz ktoś ci pomaga mama, teściowa a drugi syn ile mam lat sorry że tak pytam jak nie chcesz to musisz pisać ;-)

fanta ja od rana zawsze na pełnych obrotach porobię to co mam zrobić i spokój, po południu trochę stopuję i znowu na wieczór daję czadu i tak w kółko:tak:
justa z nerkami nie ma żartów, zdrówka dużo dla mamy życzę, oby na straszeniu tornadami tylko się skończyło:tak: daleko masz do lasu, udanych zbiorów życzę po padało to na pewno dużo grzybków w lesie , widzę że ty też piękne cuda tworzysz zdolne mamusie tu taj są ja to antytalent jestem no przepraszam szybko i dokładnie sprzątam heheh:-D

Ostatnia edycja:
reklama
dzieńdoberek!
mirelka zazdroszczę obrotności, ja mimo tego że wcześnie wstaję to dopóki rozgrzebię się w robocie domowej to i południe mija :sorry: dobija mnie czasem ta rutyna, pranie zmywanie prasowanie... i od początku to samo, chyba za parę lat nauczę dziewczyny sprzątać a sama będę nimi tylko dyrygować :sorry::cool2: a najgorsze powiedzenie dziecka: "to nie ja porozwalałam i nie ja będę zbierać"...

u nas niby pochmurnie ale zamawiam słoneczko, może byś rześko ale byle tylko sucho...

Do góry