reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mirelka może nie takie w 100 % moje tylko z mojego zeszytu:-Dkiedyś zawsze spisywałam fajne przepisy np od mamy itp czasem modyfikuje sie po swojemu wiadomo według gustu:tak:wczoraj pogrzebałam w moich zapiskach no i dałam do konkursu a nóż coś sie wygra;-)
u nas jest cieplo ale pochmurno

reklama
no suwaczek wrocil.....
Mirelka tesciowa jakby mi sie pojawila to swiecona woda bym przegnala :-p
A starszy ma niecale 6 lat.
Mama pracuje i to kawal drogi od domu w domu bywa raz, dwa razy w tygodniu..Wiec w sumie sama jestem ;-) Niby szwagierka jest na taki nagle ale ja nie lubie bo tam alkohol...Jak juz naprawde potrzebuje na godzine gdzies wyjsc to czasem moj brat podjedzie i zostanie ale on 14 lat, wakacje ma to wiadomo ;-) Lalke szyje pare dni, wszystko zalezy do zachowania Potworow :-p
Lalki szyje pol na pol czesc na maszynie co by sie nie rozwalila za szybko
Justa on jak ma dobry czas, to ich codziennie potrafi wziasc...Ale jak ja potrzebuje...:no::no: Nawet ich na noc juz wzial..RAZ obu Lolka ze dwa razy...
Wiecie ja to jednak chora jestem....Slaba jestem tak, ze mi sie w glowie kreci a ja zabawki malych segreguje i sprzatam...No nic tylko mi lanie dac...

HeJ!
Obiad ugotowany, mały niebawem gdy wystygnie zje.
Ja powoli zbieram sie na zakupy.
Justa - dobrze, iż mama wyszła juz ze szpitala! Udanych zbiorow i nieco podziel sie grzybkami!

aguska dobrze że ziemniaki chociaż zjadł a co on ci mało je, u nas znowu straszny wiatr wieje strach na pole wyjść :szok: jednym słowem lubisz pichcić a nóż coś wygrasz trzeba próbować:tak:
Bodzinka to czasu potrzeba na zrobienie lali ale efekt powalający, śliczne,:tak:
lena a czym się zajmujesz;-)

u nas prądu nie było od 14.00 do 16.45,już drugi raz w tym miesiącu czy oni powariowali :szok::wściekła/y:

Miłego popołudnia
idę jeszcze coś porobić:-):tak:

mirelka ja przed tym jak urodziłam Bartka więcej kombinowałam nie jestem super kucharką tu dziewczyny lepiej o niebo gotują ode mnie:-D Ale konkurs to konkurs i trzeba próbować:tak:
Ja poszłam z małym do Biedronki wychodzimy ze sklepu a tu pada!!!ale po chwili słoneczko wyszło i nadal padałop więc ja małego na ręce i mówie choć idziemy przecież z cukru nie jesteśmy:-D no i stoje na świtałach a tam piękna tęcza a mój Bartek:O ja!!!!!!!!:-D:-D:-D

Hej. Wpadam, bo szukam Ael.
Była dziś tu? Bo na gg pisałam i niccccc :eek:.
To ja tak w skrócie na poczcie byłam, nie dogadałam się ni w ząb z babcią siedzącą w okienku :dry: ale najważniejsze, że dała mi druczek taki jaki chciałam.
Teraz tylko kwestia wysłania, a do tego potrzebna mi Aelreda.

Mirelka cos mam w domu z uszytych ;-)
I w głowie z milion pomysłów.....
Koszmarnie się czuje...
Nie widziałam Ael..Na FB tyż nie:no::no:

reklama
Do góry