reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale pyszności robicie mniam zjadłabym taki blok :tak:placki ziemniaczane też bym zjadła

Bodzinka a po ile można takie lale u ciebie kupić, podobała by mi się biało-czarna z dodatkami szarości :tak:

Ja już JESTEM!!!!

Fanta co z tym wysyłaniem?

Wrublik!!! :-)

Witaj As, podrzuć jakieś zdjęcia małej :-)

Wszystkiego najlepszego dla tych które obchodzą urodziny/imieniny/rocznicę ect :p :-)

Hej :) Dzieci Poznań Przypominam link do głosowania :) zdiecie RenataT od 2 dni tak mi neta muli ze mnie coś trafia jak czekam az sie jakas strona zaladuje. wczoraj to juz sobie darowalam bo bym chyba coś z lapkiem zrobila.mmmmmmmmmm blok czekoladowy. mniam.. ale bym zjadla. :) ktora chce mnie zaprosić ?? :D i matko i corko.. co za pogoda. jak nie pada, to jest zimno.dziś mam ambitne plany jechac na swoją wies kosić trawe. tylko ciekawe jak z deszczem bedzie. te chmury na niebie nie zwiastują niczego dobrego..no ale zobaczymy.. moze sie rozejdą.Pranie juz mi sie zrobiło ( w nocy ), kawa sie dopila.. dzieci jeszcze spią.. tak cicho jest..

reklama
Hejka!
Z kubkiem kawy zasiadam do kompa. Całą noc lało. Dziś za oknem mam równe 10 stopni i jesień :dry:.
Renata, głosik oddany ;-).
Aelreda, co? Kobyle caco! Na gadu byś się odezwała. Szukam Cię i szukam. Jak odpiszesz, to się odezwę! Koperta czeka na wysłanie tylko nie wiem kur** bo się z Tobą dogadać nie mogę! Latałam wczoraj jak kot z pęcherzem, pisałam do Ciebie i zero odzewu.
Lena, Bodzia już dawała przepis, cofnij sobie kilka stron :blink:.
Aguska, leniu j.w :-D.
Bodzia, ja na prywatne praktyki przyjadę :-D:-D.
Dobra potem jeszcze do Was zajrzę.
Miłego idę się odstresować ;-)

Do góry