reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej ho..
Fanta ale ja sobie nie życze tej zołzy u mnie ooo :-p
A jeszcz tekst miesiąca do Lolka 'A czemu Ty do babci z tatusiem nie przyjeżdzasz?' ha ha ha ha..Czemu???;-) Może dlatego, że go tatuś nie zabiera :-p
Mój tez piłke kopie i to profesjonalnie.Fifi znaczy się :-p Od wrzesnia w Zabrzu będzie szkołka dla dzieciod 0-5 i od 5 wzwyż ale za 4 zajęcia chcą 130 zł więc dziękuje. Musiałbym zapłacić 260 bo trenerzy z Anglii :-p Lolka planuje do MDKu na taniec posłać od września bo lubi.

"Edit:"

Skleroza nie boli...
Mirelka a Ty chcesz żeby lala miała wyszyte usta?? i oczy ma miec takie 'prawdziwe" czy wyszyte??? Bo się zblizam ku końcowi :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny :-) wpadłam do was bo od paru tygodni popadam w jakieś dołki. Nie ma z kim porozmawiać pośmiać się i tak ogólnie . I nawet to forum zrobiło się takie obce bo nigdzie nie pisze.Nawet nie wiem gdzie powinnam pisać .A że tutaj dużo pisałam wcześniej to się tu odezwałam.
Pamiętam godziny spędzone na Mamach w domu czasem do północy
:-D:-D Fajnie było.Mam nadzieje ze i teraz tak będzie :)

Witam się

u nas słonecznie ale na razie zimno, coś się dziś nie wyspałam głowa mnie boli:tak:dziecię me drzemkę sobie ucina :tak:a ja sobie na necie jestem i dopijam zimną kawę

Bodzinak usta mogą być wyszyte oczy nie :tak:
wiktoria witamy jasne że trzeba gdzieś pogadać, a z kąt jesteś :-)
krolcia a jak chłopaki spali do tej pory że uczysz ich żeby spali razem
Fanata włosy odrosną to długo te szwy musisz mieć

i ja będę chciała odkryć jakiś talent u Liwii chcę ją zapisać na język angielski jak skończy 3latka nich się uczy od małego języków bo ja to jestem antytalent językowy :tak:

Miłego dnia

Po prostu uważam, że to czysta zazdrość bo innego określenia nie potrafię znaleźć;)
Ale co? Myślisz, że to przez zazdrość nie przyjęto Gai? :confused:

Lena w tym wieku to każde dziecko uwielbia muzykę:-Dmój też wygibasy robi jak tylko coś leci:-Dno i oczywiście gra na gitarce :-Ddzieci w tym wieku uwielbiają tańczyć, śpiewać po swojemu,malować ,rysować itp.:-D
Ja też tak uważam, że to taki wiek.:tak: No chyba , że dziecko jest wstydliwe, zamknięte w sobie.;-)

Produuuukcjaaa!:szok: Nie nadrobię!
M już w drodze do pracy.
Od jutra już normalnie się wkręcę pewnie.

Dzisiaj testing. Pierwszy raz chłopaki będą spać razem. Mam nadzieję, ze będzie ok. Cały tydzień będę próbować. Oby się udało. Trzymajcie kciuki.
Karolcia jak nocka?
O już doczytałam. ;-)

Justa chce chce :-)
Lolo się mnie pyta co jutro na obiad he he ;-) A skąd ja mam wiedziec :-p
Ide zobaczyc do zamrazarki może coś tam mam bo padne ha ha ha ha ha :-p
Zaraz poszukam. :tak:

Lena Co do Gai, to Twoja sprawa na jakie zajęcia ją posyłasz, miej w du.. to co mówią inni :tak:. Mała trochę poszaleje i w domu będziesz miała spokój :tak:. Młody mój np. dobrze piłkę kopie <jak na 2latka zasówa z prawej i lewej - zbił już nawet jak grał z T półkę na której były zdjęcia ale na zajęcia jakie kol wiek można go posłać dopiero od 5lat i myślisz, że będę się zastanawiała? Jak ma jakiś tam talent to będzie dla niego dobre, a jak nie to po prostu będzie wysportowany ;-):-D:-D.
Dokładnie. :-D
Ale masz pogodę w te wakacje. :no:
U nas wczorajszy dzień piękny i dzisiaj tez piękne słoneczko na niebie i ciepełko. :tak:
Bodzia jeszcze raz, dla pocieszenia. Dziś , jak to po niedzieli w zlewie stoi mi masa garów do umycia, w mieszkaniu sodoma i gomora ,ja śpię, Amelka śpi ... listonosz puka. :-D Jak się nie zerwałam i zaczęłam szybko ubierać się. :-D Serce mi tak waliło, że o mało na zawał nie zeszłam. :-D
Nie otworzyłam, bo jakby mnie w gaciach zobaczył z szopą na głowie , to by dopiero się przestraszył. :-D
Wiktoria, córa marnotrawna ,wróciłaś.;-):-D Na "Mamach w domu" nic się nie zmieniło, z wyjątkiem nowo przybyłych mam. ;-) Nadal się wspieramy,a i czasem dogryzamy. :-pFajnie jest. :tak:
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Mirelka jak dotąd to maluch spał w łóżeczku, ale ono i wszystkie przylegające do niego niezbędne rzeczy zajmowały tyle miejsca, że czekałam tylko jak młody będzie na tyle duży, żeby przenieść się do starszego brata.
Teraz mają tyyyyle miejsca w pokoju!

Justa he he a ja właśnie przyjęłam pana listonosza:-p. Wygrane z konkursów. Płyta Ewy Farnej, film dvd i książka i z drugiego kawa, herbata i piłka dla dzieciaków. Teraz jeszcze pozostało czekać tylko z tego Acidolac konkursu. Mam nadzieję, że adres dotarł gdzie trzeba. Kurcze takie pierdoły a człowiek się cieszy.:-D

Sonda została zamknięta.
II Moderatorem działu "Mamy będące w domu" zostaje
aguska2017.
biggrin.gif

heja
żyję...
ja to jak Krolcia czasem lubię poniedziałki, bo zaczyna się moja tradycyjna rutyna w której dobrze się czuję :rofl2: a za tydzień mamy chrzest to tak mi się nie chce, mimo że rodzinka dawno nie widziana zjeżdża :sorry2:

oj muszę doczytać co tu się dzieje, ale czuję że zasypiam... :dry::confused2: idę po kawę

reklama
Ale co? Myślisz, że to przez zazdrość nie przyjęto Gai? :confused:

Ja też tak uważam, że to taki wiek.:tak: No chyba , że dziecko jest wstydliwe, zamknięte w sobie.;-)

Karolcia jak nocka?
O już doczytałam. ;-)

Zaraz poszukam. :tak:

Dokładnie. :-D
Ale masz pogodę w te wakacje. :no:
U nas wczorajszy dzień piękny i dzisiaj tez piękne słoneczko na niebie i ciepełko. :tak:
Bodzia jeszcze raz, dla pocieszenia. Dziś , jak to po niedzieli w zlewie stoi mi masa garów do umycia, w mieszkaniu sodoma i gomora ,ja śpię, Amelka śpi ... listonosz puka. :-D Jak się nie zerwałam i zaczęłam szybko ubierać się. :-D Serce mi tak waliło, że o mało na zawał nie zeszłam. :-D
Nie otworzyłam, bo jakby mnie w gaciach zobaczył z szopą na głowie , to by dopiero się przestraszył. :-D
Wiktoria, córa marnotrawna ,wróciłaś.;-):-D Na "Mamach w domu" nic się nie zmieniło, z wyjątkiem nowo przybyłych mam. ;-) Nadal się wspieramy,a i czasem dogryzamy. :-pFajnie jest. :tak:
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Oj tak córka marnotrawna :-D Dziękuje za życzenia :)
Sonda została zamknięta.
II Moderatorem działu "Mamy będące w domu" zostaje
aguska2017.
biggrin.gif
Gratulacje dla Aguska :tak:

My jedziemy za chwilkę na malinki do lasu :tak::-)

Do góry